2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 139 پست
از نشونه های اولیه ات میگی ممنون میشم

عزیزم تو یکی از پستام گفتم

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
یه کم تبلی داشتم. با دارو باردار نشدم. این ماه فقط قطره ویتاگنوس یه دوره خوردم. از روز اول تا 25&nbs ...

مبارکه 

اگه راضی باشید اسکرین پستت را بذارم تو تاپیک 

گوجه 

در مورد مصرف ویتاگنوس 

ک تا حالا خیلیا نتیجه گرفتن 

یکیش خود من 

فارس. وراوی...❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمایش خون من سه روزه مشکوک میشد ولی بعد ۵ روز یا ۶ روز مثبت میشد. ولی بی بی چک سه روزه جواب میده

واسم دعا کن که جواب آزم مثبت بشه

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
مبارکه  اگه راضی باشید اسکرین پستت را بذارم تو تاپیک  گوجه  در مورد مصرف ویتاگنوس& ...

این قطره چیه همه میتونن استفاده کنن؟

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
مبارکه  اگه راضی باشید اسکرین پستت را بذارم تو تاپیک  گوجه  در مورد مصرف ویتاگنوس& ...

آره حتما. ممنون عزیزم 

ممنون گلم. چشم حتما

فقط تا میتونی استراحت کن و خنکی بخور اگر طبعت گرمه دست و پاهات داغه حتما باید خنکی بخوری.‌من الان از قبل بارداری فلفل و بادمجون و ادویه و تخم‌مرغ و کله پاچه  و جیگر و موز و انبه نخوردم .چون طبعم‌گرمه زیر نظر طب سنتی هستم دارو گیاهی میخورم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

آره. قطره گیاهی هست. تخمکا رو فعال میکنه. اگر جواب آزم مثبت بشه حتما حتما معجزه کرده

فقط تا میتونی استراحت کن و خنکی بخور اگر طبعت گرمه دست و پاهات داغه حتما باید خنکی بخوری.‌من الان از ...

من در حالت عادی طبعم به شدت سرده. الانو نمیدونم

آره. قطره گیاهی هست. تخمکا رو فعال میکنه. اگر جواب آزم مثبت بشه حتما حتما معجزه کرده

قیمتش چنده منم برم بخرم بخورم

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

شما بیا تو تاپیک گوجه 

تو نت سرچ کن ویتاگنوس گوجه 

گزینه میاد 

بیا تو تاپیک گوجه 

اونجا خیلیا هستن و تمام تجربه ها را میتونی ببینی 

فارس. وراوی...❤❤❤

عزیزم میشه آدرس تاپیکشو بهم بدی

قیمتش چنده منم برم بخرم بخورم

من 5 تومن خریدم از داروخونه. فقط یه دوره استفاده کردم

واسم دعا کن که جواب آزم مثبت بشه

صد درصد یا مشکوکه یا مثبته فکرش نکن

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

من در حالت عادی طبعم به شدت سرده. الانو نمیدونم

خب پس مشکلی نداری هر چی بخای میتونی بخوری 

صد درصد یا مشکوکه یا مثبته فکرش نکن

دعا کن مثبت باشه. خیلی منتظرم