من همزمان با دوتا مارک بی بی چک تست کردم. هر دو زیر ده ثانیه خط افتاد. 3 روز از موعدم گذشته. دارویی هم استفاده نکردم به جز تا روز 25 ویتاگنوس میخوردم. چقدر احتمال داره کاذب باشه؟
خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
انشالله خدا بهت خیلی زود نی نی بده. عزیزم من این ماه فقط خودم قطره خوردم. شوهرم مشکلی نداشت. فقط دو بار که اقدام داشتیم تا چند ساعت از جام بلند نشدم و همینطور خوابیدم
خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
اره مخصوصا واسه تو ک دیر حامله شدی شاید باورت نشه من فقط با یکماه اقدام باردار شدم. و سری قبلی یبار جلوگیری نکردیم و اصلا فکرش نمیکردم بگیره اما شد
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
چن ماه اقدامی؟نگاه کن چیزای گیاهی نمیتونی سر خود مصرف کنی. من خودم رحمم گرم بود پزشک طب سنتی قبل بار ...
من پنج ماهه اقدامم
تاالان هیچی نخوردیم ولی این ماه خیلی تو ذوقم خورد میخوام ازاین به بعد رسیدگی کنم به خودم
یعنی اول برم پیش دکتر طب سنتی؟
خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
انشالله خدا بهت خیلی زود نی نی بده. عزیزم من این ماه فقط خودم قطره خوردم. شوهرم مشکلی نداشت. فقط دو ...
این قطره رو هم حتما میگیرم
خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
من پنج ماهه اقدامم تاالان هیچی نخوردیم ولی این ماه خیلی تو ذوقم خورد میخوام ازاین به بعد رسی ...
کدوم شهری؟اگر شیرازی تا بهت معرفی کنم
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
خدا خیلی دوست داره. انتظار خیلی سخته. همش گریه و استرس. ایشالا نینیت سالم باشه
اره واقعا همش میگم فقط سالم دنیا بیاد هیچی دیگه نمیخام جنسیتشم مهم نی برام هدچی باشه خوبه