2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 139 پست
چون قاعده آوره. تا روز 21 بیشتر نخور. من اصلا احتمال نمیدادم باردار باشم. واسه همین میخوردم

ممنون عزیزم.واسه منم دعاکن.دعاکن خدابهم دوقلوصالح و سالم بده

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای! باشه عزیزم. حتما همین کارو میکنم. ممنون گلم بابت راهنماییت

عزیزم فولیک اسید و ویتامین دی رو بخور همه دکترا برای ابتدای بارداری مینویسن.قبل از بارداری چکاپ دادی ک ببینن چه نوع ویتامینی کمبود داری؟

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
ای وای! باشه عزیزم. حتما همین کارو میکنم. ممنون گلم بابت راهنماییت

خواهش میکنم عزیزم.‌من فولیدین میخورم هم فولیک اسیده هم ید. ولی زن عموم ویتامین دی کمبود داشته بهش ویتامین دی هم داده بودن.و مولتی ویتامینای قوی من ب شخصه خودمو با مولتی ویتامین چاق نمیکنم همه غذایی میخورم ویتامین هاش بهم میرسه. بهداشتتم خیلی رعایت کن لباس زیرات و اینا اخه احتمال عفونت خیلی بالاست اگر عفونت کردی از عسل یا ماست استفاده کن. پمادم فقط زیر نظر دکتر استفاده کن

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

از نشونه های اولیه ات میگی ممنون میشم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
عزیزم نشونه داری

فقط اشتهام زیاد شده و خیلی گرمم میشه البته هوا هم خیلی گرمه. سینه درد من همیشه قبل از پریودی هام داشتم. این ماهم دارم. یه کم احساس میکنم ورم داره. هر از گاهی هم خیلی کم درد پریودی دارم

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
فقط اشتهام زیاد شده و خیلی گرمم میشه البته هوا هم خیلی گرمه. سینه درد من همیشه قبل از پریودی هام داش ...

ممنونم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
ازتون بدم میاد منم بی بی مثبت میخام😭😭😭

قریونت برم ایشالا خدا به تو هم یه نینی سالم میده. تو هم واسم دعا کن

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
ممنون عزیزم.واسه منم دعاکن.دعاکن خدابهم دوقلوصالح و سالم بده

ایشالا خدا دامنتو سبز کنه

ممنون گلم. چشم عصر میرم

ازمایش خون من سه روزه مشکوک میشد ولی بعد ۵ روز یا ۶ روز مثبت میشد.

ولی بی بی چک سه روزه جواب میده

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

عزیزم فولیک اسید و ویتامین دی رو بخور همه دکترا برای ابتدای بارداری مینویسن.قبل از بارداری چکاپ دادی ...

آره عزیزم. بهم ویتامین ای و فولیک اسید داد

از عهده یکیشم بر بیای خوبه ۲قلو چراااااااا

برمیام ان شاءالله.هم علاقه هم اینکه ی سقط توچهارماه داشتم.هم سنم بالاست هم بچه زیاد میخوام وقت نمیکنم بیارم.توغربت خونه نشین شدم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
خواهش میکنم عزیزم.‌من فولیدین میخورم هم فولیک اسیده هم ید. ولی زن عموم ویتامین دی کمبود داشته بهش وی ...

ممنون گلم. چشم حتما