2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز مهمی نیست لکنت زبان داره بعد چند جا مسخرش کردن .....

رو اعتماد بنفسش کار کن که اگه دوتا بیشعور مسخره کردن ناراحت نشه و محکم جوابشون رو بده

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
دلم مسافرت میهاد ازونا ک پنجره رو تا ته بازی میکنی با سرعت ماشین میره باد میخوره توصورتت آهنگو بلند میکنی و باش میخونی

دلم بارون میخاد خیس شدن زیرش 

دلم سکوت شبو میخاد نیگا کردن ب ماه و ستاره هاشو

...

این کاربر فاقد انرژی است
چیز مهمی نیست لکنت زبان داره بعد چند جا مسخرش کردن .....

گفتار درمانی میشه ببری؟ ؟ 

اهمیت نده خداروشکر که خودش سالمه 

من میخام یه مامان قوی برای پسرم باشم از این به بعد تنها هدفم بهبودی پسرم  😊پسرم بیماریش سی پی هست.تازه متوجه بیماریش شدم.اگه تجربه یا پیشنهادی دارین بیاین تاپیکم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2840279/مامانای-بچه-های-سی-پی-بیاین-دور-هم-باشیم-و-بهم-انرژی-بدیم?
رو اعتماد بنفسش کار کن که اگه دوتا بیشعور میخره کردن ناراحت نشه و محکم جوابشون رو بده

اره باید یادش بدم هرکی مسخرش کرد جواب بده 

دخترم ۴ سالشه فعلا نمیفهمه مسخرش میکنن 

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
نمی اوردی خب

نمیدونستم بچم قراره بره تودستگاه و سی پی بشه و طلاهامم بفروشم خرجش کنم شوهرمم از شکمش بزنه که خرج دکتراروبده 

ببخشید  

من میخام یه مامان قوی برای پسرم باشم از این به بعد تنها هدفم بهبودی پسرم  😊پسرم بیماریش سی پی هست.تازه متوجه بیماریش شدم.اگه تجربه یا پیشنهادی دارین بیاین تاپیکم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2840279/مامانای-بچه-های-سی-پی-بیاین-دور-هم-باشیم-و-بهم-انرژی-بدیم?

من دلم میخواد یه جای خیلی خیلی دوراز شهر مثل جنگل واینا به دور ازشلوغی وسروصدا بین درختهای سبز وهوای صاف صاف ویه روحیه عالی زندگی کنم.نمیدونم چرا روحیمو باختم

واقعا؟ یکم استرس دارم . چند دقیقه طول میکشه؟ 

برا من دندونم از بین رفته بود نصفش..بیست دقیقه نیم ساعت فکر کنم طول کشید ..من از امپول میترسیدم ک اونم درد نداشت ..بعدشم فقط همون روز اول سختم بود برا غذا و اب خوردن ..درد نداشتا ولی لپم سنگینی میکرد 

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین