2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 105 پست
ان شاء الله که پسر باشه. من خودم دخترو بیشتر دوست دارم. اگه حرفای مردم نبود ارزو میکردم هرچی بچه میا ...

دقيقا منم مثل شما هستم

من خودم خواهر ندارم دوست دارم دخترم خواهر داشته باشه و خودمم عاشق دخترم

ولی خب همسرمم تمایل داره این پسر بشه

جاریمم دیروز پسر اورد ، حوصله ندارم بخوام ناخوداگاه با اون مقایسه بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختره

چون من گرمم بود وعاشق کولر.ترشیجات وشوری دوست داشتم عشقم لبنیات بودمخصوصا ماست ودوغ. بجز شیر که اصلا نخوردم .تهوع هم از صبح تا غروب داشتم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
دقيقا منم مثل شما هستم من خودم خواهر ندارم دوست دارم دخترم خواهر داشته باشه و خودمم عاشق دخترم ولی ...

منو جاریم هردو دختر داریم. اون بعد ده سال خدا بهش بچه داد.خیلی ذوق داشت.بعد عمه شوهرم(عمه جاریمم هست) بهش گفته بود خوبه که بچه دار شدی ولی بعدیشو دیگه پسر بیار! فکر کن من با همچین آدمایی طرفم!

هیچ میدانی چرا چون موج، در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟ زانکه بر این پرده تاریک، این خاموشی نزدیک، آنچه میبینم نمیخواهم، وانچه میخواهم نمیبینم
ولی بازم میگم حس مادر هر چی بگه همون میشه. اگه به دلتون افتاده دختره دختر هست اگه به دلتون پسره پسر ...

منم قبول دارم 👍👍

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

ربطی به علائم نداره، انشاالله رفتی ان تی عکسشو بذار حدس بزنم واست که چیه🙂

اگه جای خوب بری دکتر هم یه احتمالی میده، اونم اکثرا درست درمیاد! 

من خودم از روز اول احساس می‌کردم دختره، ان تی هم دکتر گفت احتمال زیاد دختر باشه، براساس تئوری nub که از روی عکس ان تی اونم دختر، کلم قرمز تست کردم دختر، درنهایت آنومالی گفت دختره😍

همچنان مامان بزرگم و چند نفر دیگه میگن پسره، شکمت تیزه، پوستت صاف وشفافه، خوشگل شدی و فلان... 😐

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
دقيقا منم مثل شما هستم من خودم خواهر ندارم دوست دارم دخترم خواهر داشته باشه و خودمم عاشق دخترم ولی ...

انشالله سالم وسلامت وباعث افتخارتون بشه.

ربطی به علائم نداره، انشاالله رفتی ان تی عکسشو بذار حدس بزنم واست که چیه🙂 اگه جای خوب بری دکتر هم ...

عزیزم من کلی از تستا رو انجام دادم الان بشینم بگم تستا رو و نتایجشون رو یه صفحه پر میشه همه تستا نشون دهنده پسر بود

این تئوری nub هم انجام دادم اونم نیگفت پسر . ولی سونو و حالتای بارداریم میگفت دختر.

به نظرم تستا درستتره . تست کلم . تست جوش شیرین. تست نمک. تست بکینگ پودر. تست سوزن. 

عزیزم من کلی از تستا رو انجام دادم الان بشینم بگم تستا رو و نتایجشون رو یه صفحه پر میشه همه تستا نشو ...

خب نی نی چی بود آخر!؟ 

سونوی آنومالی دکتر با تجربه باشه و دستگاهش هم خوب احتمال 99 درصد درسته

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خب نی نی چی بود آخر!؟  سونوی آنومالی دکتر با تجربه باشه و دستگاهش هم خوب احتمال 99 درصد درسته

عزیزم سونو ان تی  گفت ۹۹ درصد دختر. بعد یه سونو بعدش رفتم گفت دختر . یه سونو بعدش رفتم ببینن کیسه ابم سوراخه یا نه گفتن دختر. سونو آنامولی گفت ۲۰۰ درصد پسر

و دکتر هم گفت زیر ۱۸ هفته دستگاه تناسلی دختر و پسر شبیه هم هست یعنی بیضه و سر الت پسر هنوز بیرون نیومده دکترا استباه حدس میزنن . از هفته ۲۰ دقیق و درسته کاملا

عزیزم سونو ان تی  گفت ۹۹ درصد دختر. بعد یه سونو بعدش رفتم گفت دختر . یه سونو بعدش رفتم ببینن کی ...

نه اتفاقا آنومالی هفته 18 تا 20 میگن دقیق! 

من به دکتر گفتم لازمه مثلا یه ماه دیگه مجدد بیام سونو واسه جنسیت!؟ 

وسط پاهای نی نی نشون داد گفت ببین، سه تا خط هیچی نداره😅 برو خیالت راحت بعد بیای ممکنه اشتباه بشه