2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 105 پست
27سیکل 

به احتمال زیاد دختره ولی امکانم داره پسر باشه اگه تخمکگذاریت زودتر از روز ۱۱ باشه

هیچ میدانی چرا چون موج، در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟ زانکه بر این پرده تاریک، این خاموشی نزدیک، آنچه میبینم نمیخواهم، وانچه میخواهم نمیبینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره هزیزم همه حالتا شببه شماست. بارداری دومته؟؟؟ چون به نظرم خود خانم باردار بهتر متوجه میشه چیه. من ...

بله گلم دومه

منم سر دختر خیلی حالت تهوع هام شدیدتر بود ولی زرنگ تر بودم و کل بارداریم تدریس کردم

تخمک گذاریم دقیقا 13سیکل بود چون آمپول زدم برا آزاد شدن

پس احتمالا دختره. چون برا پسر حساب کردم اگه تخمکگذاریت روز ۹ یا ۱۰ باشه پسر میشد. اخه من خودم روز ۱۱سیکلم تخمکگذاریمه

هیچ میدانی چرا چون موج، در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟ زانکه بر این پرده تاریک، این خاموشی نزدیک، آنچه میبینم نمیخواهم، وانچه میخواهم نمیبینم
پس احتمالا دختره. چون برا پسر حساب کردم اگه تخمکگذاریت روز ۹ یا ۱۰ باشه پسر میشد. اخه من خودم روز ۱۱ ...

شایدم. یعنی اینجوری دقیقه آخه سر دخترم خیلی بیشتر از اینا بود. ولی الان خیلی کمتر از دخترمه

دوست دارم پسر باشه چون دختر دارم ولی خوب هرچیخدا بده

من خودم یه دختر دارم و ۵ماهه تو اقدامم ولی باردار نشدم. دوبارم چکاب کامل کردم هیچ مشکلی ندارم. خدا یه نی نی سالم بهت بده انشاءالله. اگه صلاحت باشه حتما بهت پسر میده. خیلی خوبه سپردی دست خودش. من ناشکری نمیخوام بکنم ولی واقعا دوست دارم پسر بشه. طاقت حرفای مردومو ندارم اصلا

اینم بگم من تا هفته ی ۹ تهوع نداشتم از هفته ی ۹ تهوعم شروع شد

عزیزم منم دقیقا همین جوری بودم. سر دخترم حالت تهوع از همون اول اومد سراغم و شدید بود و هر شب زیر سرم بودم این بارداری از هفته۹ شروع شد همش میگفتم اخیش فکر کنم حالت تهوع نخواهم داشت ولی شروع شد به شدت اولی تبود یعنی قابل تحمل بود کارم به دکتر و سرم نمیکشید 

شایدم. یعنی اینجوری دقیقه آخه سر دخترم خیلی بیشتر از اینا بود. ولی الان خیلی کمتر از دخترمه

خب زود رفتی آز داد که کمه. برا این میگم به روزی که از دادی هم بستگی داره. برا بچه اولت حتما دیرتر رفتی

پس احتمالا دختره. چون برا پسر حساب کردم اگه تخمکگذاریت روز ۹ یا ۱۰ باشه پسر میشد. اخه من خودم روز ۱۱ ...

میدونی بدن با بدن فرق میکنه اینجوری بازم دقیق نیس. انشالله که خیره

میدونی بدن با بدن فرق میکنه اینجوری بازم دقیق نیس. انشالله که خیره

اینا فقط احتماله. وقتی سونو هم اشتباه میشه این روشا که دیگه حتما خطا داره ولی من تا الان برا هرکی گرفتم درست دراومده. ولی بازم نمیگم حتما درسته. فقط خدا میدونه

انشاله هر چی میخواید همون بشه. اونی که بجه میخواد خدا بهش بچه بده اونی که دختر میخواد دختر بده اونی که پسر میخواد پسر بده.

فقط بسپارین به خود خدا. منم همه میگفتن ای بابا دختر داری نمیتونستی یه پسر بیاری .

منم پسر دوست داشتم ولی وقتی گفتن دختر گفتم حتما حکمتی توش بوده که اینم دختره. ولی پسر شد واقعا باور نمیکردم تا روز زایمانم تو اتاق عمل همش میگعتم الانه که دکتر بگه بچه دختره . چون باورش برام سخت بود بعد سونوهای اوایل بارداری که گفتن دختر یهو سونو بکه پسر میگفتم اشتباه شده

خوب منم دوس دارم ولی بخاطر خودم

ان شاء الله که پسر باشه. من خودم دخترو بیشتر دوست دارم. اگه حرفای مردم نبود ارزو میکردم هرچی بچه میارم دختر بشن. حرفاشون واقعا ازاردهندست