2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 105 پست
مال ۶ هفته و یک روز دارم

بزار اگه معلوم باشه میگم 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چه جالبخب حدسی بگو ببینیم

چه حدسی آخه!!!! غیب گو که نیستم

هیچ میدانی چرا چون موج، در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟ زانکه بر این پرده تاریک، این خاموشی نزدیک، آنچه میبینم نمیخواهم، وانچه میخواهم نمیبینم
من 14 روز بعد اقدام 105 بود 

روز چندم سیکلت بود؟ اون مهمه

هیچ میدانی چرا چون موج، در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟ زانکه بر این پرده تاریک، این خاموشی نزدیک، آنچه میبینم نمیخواهم، وانچه میخواهم نمیبینم
نه گلم منظورم مثالی بگو اگه ازمایش خونش توسیکل فلانش باشه وبتاش فلان باشه چندمیشه😕

آها من خودم روز ۳۵ آز دادم بتام ۲۷۰۰ بود دختر بود

اره هزیزم همه حالتا شببه شماست. بارداری دومته؟؟؟ چون به نظرم خود خانم باردار بهتر متوجه میشه چیه. من سونو و اطرافیان نیگفتن دختر ولی نمیتونستم با بچه تو شکمم رابطه برقرار کنم اسم دختر انتخاب کرده بودم باهاش حرف میزدم نمیتونستم به اسم دختر صداش کنم . حسم بهم میگفت پسر. چون حالتای بارداری اول و دومم بی نهایت باهم فرق داشت