2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 105 پست
ازعددبتامعلوم میشه؟

اره ولی باید بدونمم چه روزی از سیکلش رفته آز داده

هیچ میدانی چرا چون موج، در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟ زانکه بر این پرده تاریک، این خاموشی نزدیک، آنچه میبینم نمیخواهم، وانچه میخواهم نمیبینم
پسره. چون تمام این حالتا رو من داشتم سونو و اطرافیان میگفتن دختره . حالتات به دختر میخوره همه میگفتن ...

منم همین حالتا دارم ولی دختره

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس سونو بعد ۸هفته داری بزار بگم 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
ازمایش خون ندادم 🤣

حیف شد اگه میدونستی بهت میگفتم

هیچ میدانی چرا چون موج، در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟ زانکه بر این پرده تاریک، این خاموشی نزدیک، آنچه میبینم نمیخواهم، وانچه میخواهم نمیبینم
خب عددبتاچن باشه دختره وچن باشه پسره؟

به چند و چند نیست! باید روزی که آز داده رو بدونم و حساب کنم ببینم کدومش میرسه به اواسط سیکل

سر دخترم گرمایی شده بودم یه سره پاهام تو اب سرد بود تا خنک بشم عاشق لبنیات بودم روزی ۴ تا لیوان شیرررر.

ولی سر این بچه که پسر بود متنفر از لبنیات شیر به زور اونم بالا میاوردم لبنیات هر چی میرفت تو معدم. پاهام سرد و یخ که دوست داشتم برم زیر پتو. عصرا حالت تهوع شروع میشد . قسمت راستم بود جنین تو سونو و حتی تکونا سمت راست. از شیرینی جات بدم اومده بود. ترش عاشقش شده بودم.