2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 105 پست
ان شاء الله که پسر باشه. من خودم دخترو بیشتر دوست دارم. اگه حرفای مردم نبود ارزو میکردم هرچی بچه میا ...

هانی :27 ام 147 پسر

مامان امیر پرهام: یه هفته تاخیر 200 پسر

مسی:9 روز تاخیر 8000 دختر

سارا: 26 ام 70 پسر 

سارینا روز پری 4000 پسر

سفید برفی:29 ام 500 دختر

مامان علی:3 روز تاخیر 94 پسر

مامان سحر:5 روز تاخیر 158 دختر

سمیرا میس مامی کیان:33 ام 250 پسر

مامان شایان: 

-نی نی اول : روز پری بالای 250 پسر

نی نی دوم :سه روز بعد پری 3220 دختر

مهسا :سه روز تاخیر 107 پسر

مامان ترمه:6 روز تاخیر 476 دختر

افسانه:2 روز تاخیر 250 دختر

نگین:روز پری 80 پسر

1390/05/09 عزیزم اینو از یه تایپیک دیگه آوردم راجع به عدد بتا و جنسیت. بنظر من تو بدن هر کس فرق داره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هانی :27 ام 147 پسر مامان امیر پرهام: یه هفته تاخیر 200 پسر مسی:9 روز تاخیر 8000 دختر سارا: 26 ام ...

اره خب چون روز تخمکگذاری هرکسی با یکی دیگه فرق داره.یکی زودتر لقاح انجام میشه یکی دیرتر.من برا سما که حساب کردم برا دختر روز ۱۵ تخمکگذاریت میخورد که گفتی ۱۳ تخمکگذاریم بوده،یعنی اختلاف داشت و قطعی نیست

هیچ میدانی چرا چون موج، در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟ زانکه بر این پرده تاریک، این خاموشی نزدیک، آنچه میبینم نمیخواهم، وانچه میخواهم نمیبینم
اره خب چون روز تخمکگذاری هرکسی با یکی دیگه فرق داره.یکی زودتر لقاح انجام میشه یکی دیرتر.من برا سما ک ...

میدونم کلا میگم نمیشه روش حساب کرد. یه بدنی ممکنه بیشتر بتا تولید کنه یه بدن دیگه هم کمتر. انشاءالله که برا هممون خیر باشه

خب عزیزززززم منم همین رو میگم دیگه که سونو انامولی زیر ۱۸ هفته دقیق نیست. 

بله درسته، زیر 18 هفته و بالای 20 هفته نباشه بهتره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

دختر

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
عزیزم برای منم میگی لطفا

عکس ان تی داری!؟ 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ان تی هنوز نرفتم هشت هفته و سه روز اخرین سونومه

من فقط از رو ان تی بلدم... اونم نی نی نیم رخ که زاویه دنبالچه مشخص باشه😁

هفته دیگه میرم، دکتر احتمالشو میده حتما  ولی میام از شماهم میپرسم  ۱۱ هفتگی میرم سونو

11 زوده، 12 که کامل شد برو... جای خوب بری احتمال بیشتری هست که درست باشه! 

به من گفت دختره اما تأکید کرد خرید نکن، دل نبند و... 

به دختر داییم گفته بود دختره، من عکسشو دیدم گفتم به پسرا میخوره ها... می‌گفت نه از دکتر که بهتر نمیفهمی!  آخرم پسر بود😂