2777
2789
عنوان

خانمای شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 86 پست

عزیزم اگر با کار کردن حالت خوب نیست مشکل مالی هم که نداری استعفا بده 

من خودم شش ماه بیمه بیکاری گرفتم ولی از بیکاری بدم اومد البته ساعت کاریم خوبه 8 تا 2ونیم. شاید اگر سختم بود مثل شما میشدم

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا پشیمون میشی

بعد از چند ماه که تو خونه بمونی خیلی برات یکنواخت میشه

منم ساعت کاریم زیاده و اصلا حاضر نیستم کار نکنم

منم 9 صبح تا 9 شب کارم.اما خوبیش اینه که با شوهرم دوتایی کار میکنیم و کل تایمو باهمیم

منم شرایط تو رو داارم با این تفاوت که 13 ساله که کار میکنم اگه برنامه ریزی کنی به همه کاات میرسی من ساعت کاریم 9 صبح تا 5:30 تا میرسم خونه ساعت 7 بعد از ظهره. آخر هفته ها نظافت میکنم خونه رو البته با کمک همسر . عصر ها هم فقط شام می پزم و با همسرم تلویزیون نگاه می کنیم یا بازی می کنیم . من احساس می کنم اگه کار نکنم میمیرم تو خونه تنها دیوونه میشم از طرفی هم درآمد همسرم خوبه ولی من از مجردی عادت کردم دستم تو جیب خودم باشه اصلا دوست دارم نه از پدرم نه از شوهرم پول بگیرم البته اون خودش میده ولی من هیچ وقت ازش نمیخوام نمیدون اصلا تو دهنم نمیچرخه

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

بنظرمنم تا موقعیکه بچه نداری برو.من شاغلم.واقعا دیگه خسته شدم.با اینکه به زندگیم هم میرسم و تایم کاریم تا 3 هست اما خیلی خستم.خیلی.

جسما ضعیف شدم.

بچه دار بشم دیگه نمیرم تا یکم بچه بزرگ بشه.

نمیشه تو شهرک صنعتیه و فقط سرویس یه ساعت حرکت میکنه

فعلا میتونی کار کنی بدها بچه دار بشی این ساعت کار واقعا برا یه خانم متاهل زیاده منم مثل تو بودم بعد بچه داری پاره وقت کار میکنم چون میرسیدم خونه از خستگی تکون نمیتونستم بخورم

کارتو ول نکن ادم به همه چیزعادت میکنه اگه به فرسایش باشه کارخونه هم فرسایندست باید سعی کنی تعادل ایجادکنی منم شاغلم برنامه ریزی خیلی خیلی مهمه برای خانم شاغل باید برنامه هرهفتت رو بدونی اینجوری به امورخونه هم میرسی درضمن ازشوهرتم کمک بخواه 

شادزی 

پشیمون میشی شدید

سابقه کارت مث منه...

کار سبکتر پیدا کن یا ب کارفرمات بگو ساعت کاریتو کم کنه اگه امکان داره ولی شغلتو از دس نده حیفه

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....