2777
2789
عنوان

خانمای شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 86 پست
حقوقم 2200. یه مقدارش را قسط میدم بقیه اش صرف خرجای خودم یه کوچولو هم پس انداز

ببین استعفا نده 

نهایت یک ماه مرخصی بدون حقوق بگیر بعد بهتر میتونی تصمیم بگیری

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیمه وقت کار کن حتی با حقوق یک سوم. یعنی تا یک یا دو کافیه. خونه نشین نشو که بعدا پشیمون میشی و گرفت ...

خیلی عاقلانه اس اینطور. یه مدت استراحت میکنم بعد دنبال یه کار پاره وقت یا حداقل تایم کمتر میگردم. خودم به هیچ وجه اهل خونه نشینی نیستم. من تودوران دانشجویی ارشد هم شاغل بودم. کلا بعد فارغ التحصیلی بیکار نبودم

اگر مطمئنی جای دیگه شاغل میشی با تایم کمتر استعفا بده در غیر اینصورت سر یه ماه نشده پشیمون میشی،. آدمی که این همه سال تحصیل کرده و بعد شاغل بوده دیگه نمیتونه خونه نشین شه، زود خسته میشی. کلاس برو و به تفریحت برس همش حرفه، برای ماها که عادت نداریم نیست

💚💖
منم شرایط تو رو داارم با این تفاوت که 13 ساله که کار میکنم اگه برنامه ریزی کنی به همه کاات میرسی من ...

خب حقوقت چقدره ؟ ایا ازشرایط کارت راضی هستی؟ من آخر هفته ها اصولا یا خونه مامانم هستم یا مادر شوهرم. رواخر هفته حسابی باز نمیکنم .چون ازمون انتظار دارند

چه خوبه ساعت کاریت چه جوری نیمه وقت پیدا کنیم؟شغلت چیه

مدیر فنی شرکت خصوصی ام. نیمه وقت حقوقش کمه ولی خب من تمام وقت بدنم نمیکشید وقت برای تفریح و مطالعه کم داشتم نیمه وقت میرم

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  
شرکت خصوصی با دکترا هم شروع کنی و رشتت مرتبط نباشه پایه وزارت کار میدن

الان من یه جا پیدا کردم

میگه از ساعت ۷ تا ۲ با یک روز آف در هفته

دو دویست حقوقش

میگم کمه 

نمیرزه به رفت وآمد و کرایه و خستگیش

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم