سلام .من 8 ساله سر کار میرم تایم کاریم خیلی زیاده از ساعت 8 تا 5 که برسم خونه شده 6.این تایم زیاد روی زندگیم خیلی تاثیر منفی گذاشته و اجازه نمیده نه به خودم نه به زندگیم ونه به شوهرم برسم. همیشه خسته ام. از لحاظ مالی خیلی مشکلی برام پیش نمیاد. به نظرتون استعفا بدم و بیمه بیکاری بگیرم؟ کارفرما توافقی موافقت میکنه. پشیمون نمیشم؟
نیمه وقت کار کن حتی با حقوق یک سوم. یعنی تا یک یا دو کافیه. خونه نشین نشو که بعدا پشیمون میشی و گرفت ...
خیلی عاقلانه اس اینطور. یه مدت استراحت میکنم بعد دنبال یه کار پاره وقت یا حداقل تایم کمتر میگردم. خودم به هیچ وجه اهل خونه نشینی نیستم. من تودوران دانشجویی ارشد هم شاغل بودم. کلا بعد فارغ التحصیلی بیکار نبودم
اگر مطمئنی جای دیگه شاغل میشی با تایم کمتر استعفا بده در غیر اینصورت سر یه ماه نشده پشیمون میشی،. آدمی که این همه سال تحصیل کرده و بعد شاغل بوده دیگه نمیتونه خونه نشین شه، زود خسته میشی. کلاس برو و به تفریحت برس همش حرفه، برای ماها که عادت نداریم نیست
منم شرایط تو رو داارم با این تفاوت که 13 ساله که کار میکنم اگه برنامه ریزی کنی به همه کاات میرسی من ...
خب حقوقت چقدره ؟ ایا ازشرایط کارت راضی هستی؟ من آخر هفته ها اصولا یا خونه مامانم هستم یا مادر شوهرم. رواخر هفته حسابی باز نمیکنم .چون ازمون انتظار دارند