2777
2789
عنوان

خانمای شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا. همین بیشتر رومخمه. حقوق را هم دیر میدن. مثلا الان حقوق فروردین را گرفتم. حسابشو بکن

خوب نه دیگه نشد کلا 2200 میدن اونم اینجوری الان تیر هستیم شما حقوق فروردین رو میگیری ؟ نه این جور جاها ارزش موندن و تلاش کردن رو نداره . برو دنبال یه کار خوب بگرد . ادم زحمت میکشه که حداقل نتیجه کارش رو همون ماه ببینه . آیا رئیس شما راضی میشه که کاری رو که فروردین به شما سپرده امروز تحویلش بدین مسلما نه . البته متاسفانه وضع شرکتها خیلی خرابه اگه هم شاکی بشید میگن برو چیزی که زیاده نیروی کاره البته نیروی کار متخصص و درست و حسابی واقعا پیدا نمیشه 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
حتما خیلی انرژی داری من ک با قهوه سر پا ام

کار بیرون رو کلا دوست دارم ولی تو کار خونه هم همسرم خیلی کمک میکنه . البته منم زیاد سخت نمیگیرم مثلا اگه یه روز خونه کثیف بود و منم حال نداشتم واقعا تمیز نمیکنم آسمون به زمین نمیاد که یه روز خونه کثیف باشه بعدشم من رفت و آمد زیادی ندارم فقط خونواده خودم و بعضی دوستامون که اونها هم قبلش خبر میدن . کلا خیلی سخت نگیرین چون حس داشتن استقلال مالی با هیچ چیز قابل قیاس نیست . 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
نمیدونم شما شغلتون چیه ولی رنج حقوقای ما همینه.البته من یک روز در هفته آفم شیفت هم نمیمونم ولی جاهای ...

من کارشناس بیهوشیم

بخش خصوصی واقعا اذیت میکنه مخصوصا جاهای کوچیک بدتره

کلی کار باید کرد اونوقت دو تومن میدن

نه سوابق رو در نظر میگیرن نه پرکیس خوب میده

منم پنج سال سابقه دارم

وقتی میرم جای جدید برام رو حداقل حکم میزنن

طبقه بندی مشاغلم انجام نمیدن

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم