2821
2789
عنوان

عفونت

378 بازدید | 41 پست

بچه ها من علائم عفونت قارچی دارم،اما میرم به دکتر میگم ۱ ماه پیش برام سفالکسین نوشت،الان دوباره سفکسیم،معاینه هم نمیکنه،خیلی حالم بده،میترسم،نمیدونم قرصایی که داده رو بخورم یا نه،همش دارم آنتی بیوتیک بی خود میخورم از نظر خودم😔😔😔😔😭😭😭

علائمم ترشحات آبکی،بعضی وقتا سوزش موقع ادرار،و درد موقع نزدیکی

هفته ۲۸ بارداریم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ازمایش بده هزینشم کمه منم همینم تا دارو میخورم خوبم همین ک قطع میشه سوزش ادرار دارم

چه آزمایشی؟عفونت ادرار ندارم،عفونت قارچی دارم،عفونت واژینال،مگه برای واژن هم آز هست؟

درد و سوزش که طبیعی نیست،ترشحات آبکی هم من خوندم مال عفونت قارچیه

خب من رابطه ندارم دردو نمیدونم ولی شنیدم مصرف قرص اونم انتی بیوتیک خطر داره 

دکترت باید بهت پماد میداد اگه خارجیه رفع بشه

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘

بنظرم یه دکتر دیگه بپرس حتما باید برات پماد موضعی بنویسع یا حتی ازمایش ادرار

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘

چون عفونت قارچی چیز الکی نیست زایمان زود رس میاره ولی نگران نباش فکر نکنم عفونت قارچی باشه 

علائمت اصلا به عفونت قارچی واژن نمیخوره،خارش زیاد وترشحات تیکه ای سفید زیاد ازعلائمشه

تو نی نی سایت خوندم تمام کسایی که ترشحات آبکی داشتن دکتر بهشون گفته بود عفونت قارچی دارن

آزمایش ادرار دادم عزیزم مشکلی ندارم،عفونت واژینال

خب پس خودت نسخه پیچیدی؟😂عشقم همین که من میگم لباس زیر نپوش یکم وازلین به اطراف واژن بمال لباس گشاد بپوش و بخواب اصن معجزس

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز