2821
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 41 پست

من یه بار اتفاقی رفتم دکتر زنان برای معاینه که ببینم عفونتی دارم یا نه البته علامتی نداشتم . بعد معلوم شد که دارم بعد از مصرف داروهام دوباره رفتم واسه معاینه گفت اصلا خوب نشدی دوباره دارو داد که چقدر هم مصرفش سخت بود قرص رو با اپلیکاتور باید استفاده میکردی . و بدتر رحم رو زخم میکرد و ... به پیشنهاد یه آشنا از عنبر نسارا استفاده کردم و وقتی رفتم معاینه کاملا خوب شده بودم . البته  دوران بارداری ممنوعه استفاده اش.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه بار اتفاقی رفتم دکتر زنان برای معاینه که ببینم عفونتی دارم یا نه البته علامتی نداشتم . بعد معل ...

من قبلا اونم استفاده کردم برام تاثیری نداشت اما خب خیلیا اثر دیدن ازش

مرسی فداتشم😘😘😘

فکر کنم ایام بارداری زمینه ایجاد عفونت بیشتر میشه اینجا خیلی ها درگیرشن.بهتر نیست توی بارداری رابطه نداشته باشی ؟ فکر میکنم بی تاثیر نیست توی ایجاد عفونت

**اللهم عجل لولیک الفرج**
فکر کنم ایام بارداری زمینه ایجاد عفونت بیشتر میشه اینجا خیلی ها درگیرشن.بهتر نیست توی بارداری رابطه ...

درسته،نه بابا اصلا رابطه نداریم،بعد از دو ماه اومدیم یه حرکاتی بکنیم که نشد انقدر که من درد داشتم

چه آزمایشی؟عفونت ادرار ندارم،عفونت قارچی دارم،عفونت واژینال،مگه برای واژن هم آز هست؟

چون گفتی سیفیکسیم و سفالکسیم گفتم حتما عفونتت مثه منه چون به منم دکترم همینارو داد با ازمایش کشت ادار فک کنم اگر قارچی باشه مشخص میشه

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
مامان تپلی جونم دکترت کیه؟تهرانی؟

سلام عزیزم دکترم ذولفقاریه نه اصفهانم عزیز دلم

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
وااای همشهریییی😍😍😍 ولی من تهرانم

😍😘خوش وقتم خانومییی 

هرجا هستی خوش باشی

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز