2821
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 41 پست
خب پس خودت نسخه پیچیدی؟😂عشقم همین که من میگم لباس زیر نپوش یکم وازلین به اطراف واژن بمال لباس گشاد ...

همش بخدا دارم همین کارا رو میکنم،خیلی میترسم،البته وازلین که نه ولی بهداشت رو خیلی رعایت میکنم و همش لباسای گشاد و نخی میپوشم،الان مشکلم با دکتره،آخه سفالکسین و سفکسیم تو یه رده هستن،من تازه سفالکسینم تموم شده بهم سفکسیم داده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو نی نی سایت خوندم تمام کسایی که ترشحات آبکی داشتن دکتر بهشون گفته بود عفونت قارچی دارن

من خودم مدتها درگیر بودم حتی مثل شما توبارداریم،ولی به شدت خارش داشتم درمانش فقط پماد کلوتریمازول هست که چون بارداری نمیشه اپلیکاتور روزیاد داخل ببری،به نظرم پیش دکتر دیگه ای برو

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
من خودم مدتها درگیر بودم حتی مثل شما توبارداریم،ولی به شدت خارش داشتم درمانش فقط پماد کلوتریمازول هس ...

چه خوب شما درک میکنی،چون منم بعد از ازدواجم همش عفونت دارم،پیش کی برم؟شما سراغ داری؟

همش بخدا دارم همین کارا رو میکنم،خیلی میترسم،البته وازلین که نه ولی بهداشت رو خیلی رعایت میکنم و همش ...

وای میدونم ربطی به بهداشت نداره عزیز دلم ولی این قرصا رو من جات بودم نمیخوردم و دکترمو عوض میکردم چون منم داشتم خارش شدید و سوزش ادرار ولی دکترم گفت دارو نخور بهتره برام یه پماد نوشت که هرشب قبل حواب یکمشو به اطراف بمالم و هروقت خارش و سوزش قطع شد دیگه استفاده نکنم بعد دوروز خوب خوب شدم 

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
وای میدونم ربطی به بهداشت نداره عزیز دلم ولی این قرصا رو من جات بودم نمیخوردم و دکترمو عوض میکردم چو ...

آره بخدا،نمیخورم،مرسی عزیزدلم،ایشالا که همیشه سالم باشی

چه خوب شما درک میکنی،چون منم بعد از ازدواجم همش عفونت دارم،پیش کی برم؟شما سراغ داری؟

پیش یه متخصص زنان مجرب برو،تهرانی؟دکتر من گفت توبارداری بدن بیشتر مستعد عفونته وفقط همون پماد بهترم میکرد،ولی بعداز بارداریم باقرص به مدت 6ماه البته هفته ای یکی خداروشکر ریشه کن شده

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
آره بخدا،نمیخورم،مرسی عزیزدلم،ایشالا که همیشه سالم باشی

همچنین تو دوست خوبم😘روزت خوش امیدوارم تمام مشکلاتت جوری حل شه که انگار از اول نبوده😘🌹

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
معاینه 

عزیزم بستگی به دکترش داره،دکتر من جوری معاینه میکنه اصلا درد نداره،و باید بدنتو شل بگیری،اصلا نترس ۲ ثانیه تموم میشه،ولی خیلی به دکتر ربط داره،من یه دکتر داشتم قبلا غیر از اینکه با اون انبر معاینه میکرد،بعدش تا مچشو میکرد تو واژنو واژن رو باز میکرد توشو میدید،الان که بهش فکر میکنم ازش متنفرم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز