2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیخورم میخوام بدونم چجوریه مصرفش و اینک واقعا تاثیر داره؟

ولا خیلی عالیه سر منشا استرس و افسردگی و ترس همه اینا کمبپود ویتامین ب هستش

برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘
چی هست؟🤔🤔🤔🤔 ملت چ چیزایی مصرف میکنن 😁😁😁😁

قرصه😂برو نت سرچ کن کمبود ویتامین بب ببین اون علایمارو داری

من میخورم عااالیه هروقت عصبانی میشم میخورم و بیخیال دنیا میشم...نیاز به تجویز پزشک نداره

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
من میخورم عااالیه هروقت عصبانی میشم میخورم و بیخیال دنیا میشم...نیاز به تجویز پزشک نداره

اره بخدا عالیه چجوری مصرف میکنی؟من روزی یکی تا سه ماه

البته یسال نخوردم امروز سع روزه میخورم

من زود عصبانی میشم جدیدا 

خیلیم بی اعصابم

یکمم حس افسردگی دارم زود گریه ام میگیره...همش میدونم از اعصاب منه با کوچیکترین چیز منفی عصبانی یا دپرس کلا این حالتارو دوسندارم.از فکر و خیالم خستم😣

من زود عصبانی میشم جدیدا  خیلیم بی اعصابم یکمم حس افسردگی دارم زود گریه ام میگیره...همش میدون ...

خب عزیزم این قرص و بگیر ورقه ای ۴تمن عالیه

پارسال همين موقع ها دچار اسپاسم عصبي از ناحيه گردن و شانه شدم به خاطر فشار و استرس هاي  شغلي 

حدود ٦ماه با تجويز پزشك مصرف كردم واقعا موثر بود 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
اره بخدا عالیه چجوری مصرف میکنی؟من روزی یکی تا سه ماه البته یسال نخوردم امروز سع روزه میخورم

من فقط وقتایی ک مشغله فکری دارم میخورم.تازه میدونستی برای افزایش میل جنسی هم خیلی خوبه؟من یه مدت با شوهرم مشکل داشتم هرروز میخوردم بعد شوهرم میگفت راستشو بگو چی مصرف میکنی این روزا!😂

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو