2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون‌...اخه چراباید بره اعساربزنه؟بخدامن هنوز دلم نمیاد برم نفقه رو اجرابزارم😢😢😢

منکه اصلا متوجه نمیشم این اصطلاحاتی که میگی رو فقط این وسط این برات روشن شد که این رابطه فقز یه طرفه ست و این فقط تو هستی که داری توش دستوپا میزنی 

طرف دست پیشو گرفته پس نیافته و بااین کارش نشون داده که اصلا به ادامه این رابطه فکر نمیکنه.

پس تو هم فکر نکن و تمومش کن

بابا ملت تو روستا زندگی میکنن ازدواج میکنن میبینن نمیتونن باهم بسازن طلاق میگیرن و آب از آب تکون  اونوقت تو ، تهران هستی و انقد از طلاق واهمه داری عجیبه

حاضری به هر شکلی این ازدواج اشتباه ادامه پیدا کنه

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
تا شب میتونی منتظر بمونی؟ آخه الان نیستش، بهت خبر میدم همینجا. فعلا تا شبم حواس خودتو فعلا پرت کن فک ...

ممنون عزیزم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
چرا اینقدر ضد و نقیض حرف میزنی؟؟؟؟؟ بخدا اعصابم بهم میریزه حتی حدس بزنم کسی سرکارم گذاشته ها😐

سرکاری نیست 

ولی گاهی وقتا جو گیر میشه یه چی میگه همینجوری

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
سرکاری نیست  ولی گاهی وقتا جو گیر میشه یه چی میگه همینجوری

حق طلاق نداره؟

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!
این دیگه کاملا معلوم بود الکیه 

اینهمه از اول داریم راهنمایی میکنیم تازه الان میگه رفتیم پیش وکیل

چطور از اول یادت نبود بگی؟؟؟؟

اونهمه درمورد حق و حقوق صحبت میکنیم نازه میگه حق طلاق دارم میتونم جداشم؟؟؟؟؟؟

باز میگن تو بهتر میشد زودتر اقدام میکردی میگه اقدام چی😐😐

کلا سرکاریم گمونم

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
رفته اعسارزده

خب اونوقت قسطی باید بده این که چیز مهمی نیست ،نمیشه که مهریتو نده ،وقتی درخواست طلاق از طرف زن باشه شاید مجبور بشه مهریه ببخشه ولی تو فقط دادخواست مهریه دادی ،مگه نه ؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
اینهمه از اول داریم راهنمایی میکنیم تازه الان میگه رفتیم پیش وکیل چطور از اول یادت نبود بگی؟؟؟؟ ...

برای اینکه اینکارارو انجام نده یه چیزی میگه 

خدایی دیگه گاهی وقتا خیلی خر فرضمون میکنه

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟