2777
2789
نمیدونم

خانوادت چی میگن

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
فاطمه خب تا آخر عمر ک قرار نبود تو عقد باشین و جدا زندگی کنین. باید یکیتون یه حرکتی میزد.. امیدوارم ...

ممنون‌...اخه چراباید بره اعساربزنه؟بخدامن هنوز دلم نمیاد برم نفقه رو اجرابزارم😢😢😢

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک میکنی.....خیلی سخته

فاطی الان ذهنتو ازاد کن هر کی میاد یه حرفی میپرونه میره اگه دوس داشتی تاپیک و قفل کن یه کم بخاب بدون اینکه فکر کنی مغزت داغون میسه به خدا

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
دیگه الان وقت سرزنش نیست الان درس عبرت برات شده بخشش اوندفعه برای یه همچین آدمی مثل کوبیدن آب با هاو ...

فک کنم یه ماه دیگه وقت دادگاهه....اونم میاد؟یاتنهامنو احضارمیکنن؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
مردی ک بد قلق باشه جذب نمیشه...مشکل از اونم بوده.

مشکل ازهردو بوده....یه لحظه بیاخصوصی

من قبلا هم بهت گفته بودم و اونم دونه ب دونه داره پیش میره.دقیقا شوهرت داره طبق برنامه عمل میکنه و براحتی ب هدفش میرسه!!!

دیگه ب هیچی فکرنکن تو ک اینهمه مدددددت منفعل بودی حالام کاری نکن

واست بهترشد ک از بلاتکلیفی داری درمیای

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
ممنون‌...اخه چراباید بره اعساربزنه؟بخدامن هنوز دلم نمیاد برم نفقه رو اجرابزارم😢😢😢

خب میخاد تکلیف رو مشخص کنه دیگه

عمرتون داره میره...

تو هم حق و حقوقت رو بگیر عزیزم. قوی باش

خودت رو دوست داشته باش❤
فاطی الان ذهنتو ازاد کن هر کی میاد یه حرفی میپرونه میره اگه دوس داشتی تاپیک و قفل کن یه کم بخاب بدون ...

تاالان خواب بودم 

من قبلا هم بهت گفته بودم و اونم دونه ب دونه داره پیش میره.دقیقا شوهرت داره طبق برنامه عمل میکنه و بر ...

چیکارمیکنه؟میشه توضیح بدی؟مرسی

فک کنم یه ماه دیگه وقت دادگاهه....اونم میاد؟یاتنهامنو احضارمیکنن؟

فکر کنم باید طرفین باشن احتمالا شاهدشام دوباره بیاره به هر حال رفته یه شکایتی زده باید باشه که ازش دفاع کنه دیگه

فاطمه تو هم دنبال مدرک و شاهد باش نباید بذاری به این راحتی حقتو پایمال کنه

درسته واقعا پول ارزششو نداره ولی تاوان گرفتن آرامش از زندگیته

چیکارمیکنه؟میشه توضیح بدی؟مرسی

ببین شوهرت یاخیلی زرنگه یا با وکیل مشورت کرده!

اول سراغت نیومد ک تو اقدام کنی تا ب نفعش تموم بشه دید از تو خبری نمیشه حالا خودش رفته وقتی مهریه رو حل و فصل کرد و سرو ته جمع و جور کرد درخواست طلاق میده

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
عسار یعنی چی؟

منم نمیدونم هنگم فعلا