2777
2789
فکر کنم باید طرفین باشن احتمالا شاهدشام دوباره بیاره به هر حال رفته یه شکایتی زده باید باشه که ازش د ...

ممنون

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
ممنون‌...اخه چراباید بره اعساربزنه؟بخدامن هنوز دلم نمیاد برم نفقه رو اجرابزارم😢😢😢

فاطمه واقعا متوجه نمیشی؟داره قبل از هر اقدامی چه از طرف تو چه از طرف خودش یه کاری میکنه که نخواد به تو چیزی برسه خیلی واضحه که

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاطمه میدونم الان وقتش نیست اعصاب نداری 

ولی دوباره تو تاپیک قبلیت یه مخالفو به بچش نفرین کردی 

اینقد ناراحت شدم حد نداره 

خدایی خیلی کارت زشته خیلی عصبیم کردی

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
ببین شوهرت یاخیلی زرنگه یا با وکیل مشورت کرده! اول سراغت نیومد ک تو اقدام کنی تا ب نفعش تموم بشه دی ...

درخاست بده که هنه حق و حقوق رو باید بده

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
ببین شوهرت یاخیلی زرنگه یا با وکیل مشورت کرده! اول سراغت نیومد ک تو اقدام کنی تا ب نفعش تموم بشه دی ...

خداکنه همین بشه میترسم مثلا بشه ۸ماه یه سکه اینم طلاق نده

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
فاطمه واقعا متوجه نمیشی؟داره قبل از هر اقدامی چه از طرف تو چه از طرف خودش یه کاری میکنه که نخواد به ...

نفقه که تعلق میگیره

فاطمه میدونم الان وقتش نیست اعصاب نداری  ولی دوباره تو تاپیک قبلیت یه مخالفو به بچش نفرین کردی ...

اخه من دارم سکته میکنم اون اومده داره چرت وپرت میگه

درخاست بده که هنه حق و حقوق رو باید بده

وقتی بره بگه ندارم و دادگاهم قبول کنه چجوری بده؟!

حتما پرونده سازی هم کرده واسه این همه مدت قهرشون و مثلا عدم تمکین و فلان

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍

اعسار زده هیچ چیز خاصی نمیشه خب چون محکوم بوده ب دادن مهریه اگه اعسار نمیزد باید تمام چیزی ک حقت بود نقد میداد اگه ی ذره عقل داشته باشه قطعا نقد نمیده نترس هیچ چیز خاصی نیس فقط خواسته نقد نده الانم فقط حتما ی کفش و اعصاب آهنی برا خودت سفارش بده ک تازه اول کاری 

من نزدیک دو سال طول کشید تا ب اجرای مهریه رسیدم هنوزم منتظر رای اخرم چون این قانون نامرد تا لحظه اخر ب این آشغالا بتونن بگن پول نداریم و نمیتونیم مهریه بدیم

نمیدونم این قانون چرا وقتی داره عقد میکنه نمیگه وقتی نداری غلط میکنی مهریه میبندی

و چنان میکوشم کز ته چاه رعدی به ابرها بزنم
رفته گفته نداره مهریه بده و ۱۰۰در۱۰۰مدارک و سندایی هم میبره ک بگه چیزی نداره واثبات کنه خیلی زرنگه ...

منم میتونم توقیف اموال بزنم...نمیتونم؟