2777
2789
فاطمه میدونم الان وقتش نیست اعصاب نداری  ولی دوباره تو تاپیک قبلیت یه مخالفو به بچش نفرین کردی ...

فک نمیکنی اوناهم نباید تو غصه های یکی دیگه نرن مزه پرونی نکنن

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفقه که تعلق میگیره

نفقه اخه چیزی نیست دختر خوب اون داره یه کاری میکنه مهریه به حداقل برسه و سهمی از اموالش نبری

فاطمه شده طلاهاتو بفروشی برو وکیل بگیر تا راهنماییت کنه شوهرت صد در صد که با وکیل مشورت کرده داره زرنگ بازی درمیاره

یا اصلا همینجا از کاربرایی که وکیلن یا تو کلینیک وکیل زیاد داره کمک بگیر

دیگه طرف مکانیکه حداقل دو سه تومن درامد داره که  اونم میخاد حاشا کنه

دایی من وکیل میگه استاد دانشگاه و نمایشگاه ماشین دار و حتی بسازوبفروش براحتی و با کمک وکیل از گیر مهریه درررفتن

دیگه مکانیک جای خود داره

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
دیگه طرف مکانیکه حداقل دو سه تومن درامد داره که  اونم میخاد حاشا کنه

منم میگم انگاری مثلا خلبانی چیزیه اینجوری میکنه...شاید ماشینشو زده به نام کسی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
دایی من وکیل میگه استاد دانشگاه و نمایشگاه ماشین دار و حتی بسازوبفروش براحتی و با کمک وکیل از گیر مه ...

میتونی برای فاطمه اطلاعات جمع کنی باید چیکار کنه؟

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

فاطمه جان حرص نخور میخوای با یه وکیل مشورت کن منطقی ترین راه ممکنه. میخوتی تلفنی با یه وکیل صحبت کنی ?

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

اونایی که کلا نمیدونن جریان چیه لایکم کنن   

موسی به خداوند عرض کرد : پروردگارا ! کاری بکن که احدی جز به خوبی از من یاد ننماید خداوند در جوابش فرمود : موسی ! من برای خودم هم چنین کاری نکرده ام !
وقتی بره بگه ندارم و دادگاهم قبول کنه چجوری بده؟! حتما پرونده سازی هم کرده واسه این همه مدت قهرشون ...

عدم تمکین که نمیتونه بده

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
 منم میتونم توقیف اموال بزنم...نمیتونم؟

مطمئن باش اون و خانوادش کارایی کردن ک الان داوطلبانه رفته درخواست داده 

وگرنه مث موش وفت کُشی میکرد ک فعلا توام نری دادگاه

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
اعسار زده هیچ چیز خاصی نمیشه خب چون محکوم بوده ب دادن مهریه اگه اعسار نمیزد باید تمام چیزی ک حقت بود ...

عقدی عزیزم؟