2777
2789
کاش حداقل حق طلاق داشتی  خیلی خوشبحال خانواده شوهرت نمیشد اینجوری😖

حق طلاق دارم...۶ماه نفقمو پرداخت نکرده میتونم جداشم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

چقدر اعصاب ادم خورد میشه ک حتی موقع طلاق هم زن جدا از اسیب روح و جسم اینهمه اسیبهای مالی و مادی عم میبینه

اینهمه دوندگی و بدو بدو اخرشم هیچی خوب چرا،!!!!!!!

😔😔الان چرا باید خوشبحال خانواده پسره بشه چرا اونا باید پیروز این قضیه بشن

کاش قانون عوض میشد.کاش حق و حقوق بیشتری داشتیم ماها

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایی تو این مملکت زن ارزشش از سگم کمتره  ببخشد خیلی عصبانیم

دقیقا...

مهریه کم رو میگن ارزش قانونی داره و زندان رو هم برداشتن...حق طلاق و حضانت هم نداریم

بقیه موارد رو خودتون بهتر در جریانین😑😑

خودت رو دوست داشته باش❤
اره عزیزم...ممنون

تا شب میتونی منتظر بمونی؟ آخه الان نیستش، بهت خبر میدم همینجا. فعلا تا شبم حواس خودتو فعلا پرت کن فکر نکن، میدونم سخته، ولی من خودمم هر موقع اعصاب ندارم میرم کارایی که دوست دارمو انجان میدم.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
سلام گلم

انروز که بهت پیام داد میخوای چکار کنی چرا جوابشو ندادی؟

میگفتی بریم کافه صحبت کنیم.شاید حل میشد، یسریا اینجا خیلی غلط راهنماییت میکنند اونا که اخلاق شوهر تورو نمیدونند! مخصوصا یه زنه هست هی میگه جواب نده،محل نده! خب مجسمه که نیست شوهرته! بدتر بهش برمیخوره.

گول حرفای این زنه رو نخور

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!
دقیقا... مهریه کم رو میگن ارزش قانونی داره و زندان رو هم برداشتن...حق طلاق و حضانت هم نداریم بقیه ...

تو بدترین جای دنیاییم 

ته دنیاس اینجا 

هر غلطی دلش خاسته کرده الانم کسی نگه بهش چیزی

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
ای وااااااااای پس چرا تو زودتر اقدام نکردی دخترخوب😐 تا بیشتر ازین دیر نشده برو پیش وکیل این ۱۰۰۰با ...

واسه چی اقدام کنم؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
من گفتم شایددرست بشه

عزیزم نمیخوام نمک رو زخمت بپاشم یا سرزنشت کنم ولی اوندفعه هم که بخشیدیش که گفته بود حالا من حرف طلاقو زدم تو چرا رفتی دقیقا بخاطر ترس از همین چیزا نرم شده بود حس میکنم

نمیگم شوهرت دوستت نداشته ولی فوق العاده وابسته به خانواده و تحت تاثیره با ۳۰سال سن این رفتارها عجیبه من دوستم با یه اقای ۳۰ساله نامزد کرد فاطمه انقدر این مرد چشمش به دهن مادر و خواهرش بود باور کن اندازه یه پسر ۱۷ساله عرضه نداشت سر ۴ماه بهم زدن

الانم غصه نخور بازم میگم پول این ادم هیچ ارزشی نداره ولی عمر تو خیلی با ارزش بوده باید تاوانشو تا قرون اخر بده فاطمه ایندفعه ساده نباش....

عزیزم چرا فکر میکنی دنیا به اخر رسیده.قوی باش دختر این روزا میگذره به خدا بعدا پشیمون میشی که اینقدر خودتو عذاب دادی

من میفهمم چی میگی میفهمم چه حالی داری منم توی شرایط مشابه بودم ولی روزی زندگیم تغییر کرد که خودمو تغییر دادم و قوی شدم.چرافکر میکنی اگر نامزدت از زندگیت بره نابود میشی؟

طلاق بد هست درسته خیلیم بد اما بدتر از نابودی خودت بدتر از این ضعفت نیست.اگر اینقدر بد بود که خدا قرارش نمیداد

چرا ادما ازدواج میکنن؟برای اینکه کنار یه همدم ارامش بگیرن نه اینکه اون ارامش سابقم از دست بدن

میفهمم الان میخوای با چنگ و دندون زندگیتو نگه داری ولی ایندتو تباه نکن.منم یه بار توی دوران نامزدی جدا شدم فکر میکردم مرگ برام بهتره فکر میکردم دیگه تموم شدم ولی یه روزی به خودم اومدم توکل به خدا کردمو زندگیمو درست کردم.خداروشکر که الان راضیم از اون جدایی.چون فقط خدا کمک حاله ادمه.اول توکل به خدا کن دوم خودت رو تغییر بده و یه زندگیه جدید برای خودت بساز

میدونم باورت نمیشه میدونم سختته اما تو اولین و اخرین کسی نیستی که طلاق میگیره و فکرم نکن همه چیز برات به اخر میرسه.توروخدا به خودت بیا

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه