2777
2789
عنوان

خانومای روانشناس و باتجربه کمک

172 بازدید | 38 پست

خانوما سلام

لطفا هرکس داداش داره یا تجربه ای یا روانشناسی بلده بگه کمک کنه بهم

من ی داداش دارم امسال میره کلاس دوازدهم

یعنی هنوز سال دیگه تااازه کنکورمیده و واقعا بنظرمن خیلی بچه اس برااین حرفا

من چن تا دخترخاله هم سن داداشم دارم ک یکی دوتاشون کلا مشخصه کراش دارن ب این بچه

من چن باری تذکردادم توعالم خواهربرادری ک حواست باشه و...

چون همش نگران این بودم ک توسن بلوغه روش تاثیربذارن درس نخونه

حالا مامان من سرخود سرخود ی کاری کرده من از صبح همش گریه کردم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کراش چیه عایا

لطفا  برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍

ی دخترخالم باباش خیلییی پولداره

ولی متاسفانه هیچجوره مناسب خانواده ما نیستن

نه اخلاقا نه شخصیتی هیچی کلا و اینکه ازهمه مهمتره یکم سروگوشش میجنبه

خب ما برامون خیلی مهمه که عروس و دخترامون نجیب باشن (توهین ب کسی نباشه،به عقایدمام توهین نکنید لطفا)

مامانم رفته سرخود ب خالم گفته ک اره پسرم بزرگ شه و اینا و ی جورایی گفته نظرمون ب دخترته

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بعد حالا خالم دعوت میکرد مهمونی و مهربون شده و بود و....

من فهمیدم داستان چیه و نرفتم باهاشون 

ب مامانمم گفتم این دختر هیچ جوره ب درد ما نمیخوره

دخترخوبیه دخترخالمونه خداحفظش کنه ولی برای داداش نه

اونم علنی مخالفت نمیکرد باحرفم

ی دخترخالم باباش خیلییی پولداره ولی متاسفانه هیچجوره مناسب خانواده ما نیستن نه اخلاقا نه شخصیتی هی ...

مامانت برا پسر۱۶سالش میره خاستگاری؟؟؟

اخر الزمان شده واننه

لطفا  برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍

ولی از زیر کارخودشو میکرده انگار

حالا رسیده ب گوش داداشم این حرف

قاطی کرده شدیدا و همش دعوا ک چرا همچین حرفی زده و...

تا اینجاش خب مام حق دادیم بهش

بعد ابجیم زنگ زد مامانم گف داداش میگه این خیالو بکنین بیرون از سرتون و‌..

مامانمم گف باشه