2777
2789

چیکار کردین روزی چقد تمرین داشتین؟

چه کتابایی استفاده میکنین؟

من مترجمی زبان میخونم مهرماه میرم ترم سوم استادامون فقط انگلیسی صحبت میکنن و درس میدن  ولی من اصلا سطحم بالا نیست کلاس زبانم میرم کتاب فور کورنر۲ اما اصلا از خودم راضی نیستم دوس دارم مکالمم قوی بشه چیکار کنم میخوام برنامه ریزی کنم نمیدونم چطوری روزی چندساعت😓

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

چهار سال مداوم باید کلاس بری تا زبانه خوب بشه انگلیسی 

زبان های دیگه شیش سال 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهار سال مداوم باید کلاس بری تا زبانه خوب بشه انگلیسی  زبان های دیگه شیش سال

چهارسال خیلی زیاده راهی نداره زودتر😢

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
چهارسال خیلی زیاده راهی نداره زودتر😢

چرا یه سال هفت هشت ساعت زبان کار کن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
فیلم و سریال با زیرنویس انگللیسی ببین سریال فرندز رو پیشنهاد میکنم. کتاب بخون آهنگ گوش کن

مرسی عزیزم فیلم دانلود کردم اهنگم گوش میدم ولی مکالمه لعنتیم خوب نمیشه

ببین تو باید کیش درس بخونی در عرض 3 ماه میسازدت

کیش شهریش گرونه😢

چه فرقی داره با اموزشگاهایه دیگه؟

مرسی عزیزم فیلم دانلود کردم اهنگم گوش میدم ولی مکالمه لعنتیم خوب نمیشه

ببین به نظرم فیلم دیدنو اصلا تباید ول کنی

یه کاره دیگه هم که میتونی بکنی اینه که توی چت روم های خارجی با افراد خارجی صحبت کنی اینم خیلی کمک میکنه برنامه زیاد هیت یکیشو دانلود کن

چرا یه سال هفت هشت ساعت زبان کار کن 

مرسی ولی چطوری

ببین به نظرم فیلم دیدنو اصلا تباید ول کنی یه کاره دیگه هم که میتونی بکنی اینه که توی چت روم های خار ...

با خارجیا زیاد صحبت میکنم مشکلم اینه که تو چت خیلی خوب جواب میدم ولی تو مکالمه کردن افتضاحم

توی 3 تا کتاب انگلیسی رو برات میبنده

جدی شما کیش میری؟