2777
2789
عنوان

کسایی که مثل بلبل انگلیسی صحبت میکنین بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 29 پست

من تافل رو گرفتم اما باید رو ایلتس رو بگیرم .. 

البته رشتم زبان روسی بود ... گاهی ترجمه میکنم...

بستگی داره برای چی میخونی عزیزم برای ایلتس ی روش دیگ لازمه 

برای کنکور ی طور دیگ 

برای کلاس ی طور دیگ 

برای ترجمه تخصصی هم‌ی طور دیگ 

ولی در کل ی روشی ک من دارم ی دفتری دارم کلا کلمه ای ک میخونم تو دیکشنری لانگمن نگاه میکنم ب انگلیسی سعی میکنم محاوره ای ک حالا با اون حرف اضافه ی کلمه دیگ درست نیشه یا معانی مختلفشو تو جمله بخونم 

البته اینم بگم تو دفترم میوه ها رو یکجا نوشتم شغها یکجا اسم مناطق کشورها 

ادیان و..

اینها کم کم روی هم جمع شد یعنی یهو نرفتم دنبال لغات حیوان . یا میوه و .. 

من اینقدر زبان دوست دارم ی نفر بهم کلمه جدید یاد بده پر در میارم..

ترجمم میگن خوبه چون من ممکنه برای پیدا کردن معنی تخصصی کلمه شاید دو ساعت فقط براش مقاله انگلیسی بخونم اخه خیلی کلمه های تخصصی معنیشون تو دیکشنری نیست دست اخر باید ی توضیح بلندی برای معنیش بنویسی یا همون خود انگلیسی:))) 

هرچی بیشتر بخون بهتره ب سطح خودت ربط داره خودت خودتو بسنج مقدار یادگیریت در روز چقدره . سعی کن ب انگلیسی حرف بزنی و نترسی . فیلمهای ساده انگلیسی بدون زیرنویس فارسی نگاه کن ولی زیرنویس انگلیسی باشه  مثلا برای شروع فیلم i am sam عالیه... بعد کم کم زبانتو قوی کن موقع فیلم دیدن شده ی دقیقه از فیلم هی ببر عقب جلو بارها ببینش ... تا بفهمی چی میگه .. بعد کم کم اهنگ گوش بده . فیلمهای سخت تر ببین و...

موفق باشی 

مرسی ولی چطوری

کلاس مکالمه فشرده برو

سریال ببین 

کتاب داستان بخون 

کتابای لغت و گرامرو بخون 

لغت چهار کتاب اصلی ۵۰۴ /۱۱۰۰/ لغات ضروری تافل و لغات ایلتس

گرامر هم دو کتاب گرامر مقدماتی و پیشرفته که اکسفورد میزنه و به زبان انگلیسی هست 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خارجیا زیاد صحبت میکنم مشکلم اینه که تو چت خیلی خوب جواب میدم ولی تو مکالمه کردن افتضاحم

خب اگر تو صحبت کردن مشکلی نداری تو حرف زدن مشکل داری شاید مشکل از اعتماد به نفسته در واقع بلدی ولی نمیتونی صحبت کنی.

I'm fine I'm speak English very good Wow the weather is good isn't it? Always very try to learn e ...

...... Your grammar sucks 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
I'm fine I'm speak English very good Wow the weather is good isn't it? Always very try to learn e ...

tnx god dear

😅It's very hot here

tnx but this isn't enough 😢

have a good day darling❤

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
Really?    

Yeeeees

It's mean isnt good?

It isn't good

من تافل رو گرفتم اما باید رو ایلتس رو بگیرم ..  البته رشتم زبان روسی بود ... گاهی ترجمه میکنم. ...

مرسی عزیزم انشالله موفق باشین❤❤👏

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
کلاس مکالمه فشرده برو سریال ببین  کتاب داستان بخون  کتابای لغت و گرامرو بخون  لغت ...

حتما سعیمو میکنم ممنون از کمکت عزیزم❤

خب اگر تو صحبت کردن مشکلی نداری تو حرف زدن مشکل داری شاید مشکل از اعتماد به نفسته در واقع بلدی ولی ن ...

میدونی جمله بندی نمیتونم کنم مثلا فعل کمکی یا چیزایه دیگه رو جا میندازم یا جابه جا میگم

ن عزیزم من دیپلم زبانم پارسال گرفتم دوستم اونجا میرف

بسلامتی👏❤

میدونی روش تدریسشون چطوره بوده