2777
2789

زنش ۸ سال پیش فوت شده...

حالا من و شوهرم مستاجریم نمیکنه زمین خونه هاشو بفروشه سهم بچه هاشو بده ...

البته که خدا باید به آدم بده نه نگاه به دستای بندش کنه ولی ی جورایی حرصم دراومده میخاد مال و اموال بنام زنه کنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختیار خودش و اموالشو داره!

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

زنش فوت شده پس ببخشید ولی به شما هیچ ربطی نداره بخواد ازدواج کنه یا اموالشو چیکارکنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مثل بابا بزرگ من

یه سال پیش زنش فوت شده

از سه ماه بعدش زن میحواسن

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 

صاحب مال زنده هست هرجور دوست داشته باشه در مورد اموالش تصمیم میگیره.

شاید اصلا بخواد وقف کنه و ارث به جا نذاره.

اون زنی هم که ازدواج میکنه بالاخره مهریه داره مثل سایر زن های دیگه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
به نظرم همه رو بفروشه با زنش بره سفر دور دنیا

والا،،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔