2777
2789
عنوان

خانومای عاقل به نظرتون سیسمونی بخرم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 39 پست

اگه کمبود فضا دارین همینکارو بکن، منم میخوام فقط چیزای ضروری و قابل استفاده بخرم. وسایلیم که برای شیش ماهگی به بعده میذارم همون موقع میخرم. چون اگه بخوام کامل خرید کنم بالای پنج میلیون میشه

اینم میگذره

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اخه خودمم ذوق دارم براش سیسمونی بگیرم😑😑

ذوق فقط برای لباسه چیزای جزیی همونارو بخر اندازه .ولی بخوای سیسمونی بخری مجبوری چیزایی بخری که شاید سال دیگه استفادش بشه یا نه یا ایا نوجوون شد روی اون تخت بخوابه یا نه

هرکسی ی فرهنگ و نگاهی داره خاهر من، تو شهرو فرهنگ ما رسم نیس وسایل لوکس و انچنانی واسه نوزاد خریداری بشه، بنظرمن نباید هزینه زیادی کرد ، من حتا خیلی از لباس و وسایلی ک برای نوزادم خریداری شده بود ی بارم استفاده نشده و میدونم اضافی هستن، بجا و منطقی خرید کن، پول زیاد درین زمینه دور ریختنه، همون طلا بخر یا واسه نوزادت پس اندازش کن. . 

بچت که نمیفهمه تو تخت خوابیده یا رو زمین ولی بزرگ که شد فهمید واسش میخری سیسمونی و فقط ذوق و شوق خ ...

اره منم واس ذوق خودم‌گفتم😂

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

اگه اتاق براش ندارین که اره فکر خوبیه ولی اگه اتاق دارین به نظرم بگیرین ،چرا باید تو اسباب کشی خراب بشه نهایتش سالی یه باره دیگه،حالا بزار یکم بزرگ شه خودش هرروز کلی چیزارو میرنه داغون میکنه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
اخه خودمم ذوق دارم براش سیسمونی بگیرم😑😑

به نظر من سیسمونی بگیر ، همه چیز که سرمایه نیست ، ادم باید دلش خوش باشه من بودم میرفتم کلی چیز رنگارنگ میخریدم .

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  

به نظرم حرف درستی میزنه مامانتون ،اگه ب این زودیا میخاید خونه بخرید ،بخر اگه نه وجاتونم خیلی تنگه نخر بزار موقعی که بچه فهمید تخت وکمد چیه براش بخرید ،الان فقط وسیله هایی که لازم داریو بخرید

خب اولا بچه كلي وسيله ميخواد ديكه مثلا بعدا كالسكه و رختخواب نوزازي كه به دردش نميخوره بعد شما هر سا ...

مستاجریم دیگه مشخص نیست یه سال بشینیم یا دوسال اونم با این وضع گرونی. بنده خدا میگه وسایل ضروری مثل رخت خواب نوزادی و کالسکه رو هم میخرم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

اخه شوهرمم عاقل نیست میگه اگه مامانت نخره خودم میخرم بچه من باید همه چی داشته باشه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

عزیزم وسایل سیسمونی کاملا ضروریه....مثلا بجای کالسکه میخواد چی سوار شه....یا رو زمین بخوابه....یا لباساشو کجا میخوای بچینی بقچه کنی بزاری بغل دیوار...نمیشه که برا بچه چیزی نخری

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
اخه شوهرمم عاقل نیست میگه اگه مامانت نخره خودم میخرم بچه من باید همه چی داشته باشه

اتفاقا همسرتون عاقله....بچگی بچه تکرار نمیشه

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

من اینکارو کردم

یه تخت و دراور کوچیک کنار تختش

و لباس و مایحتاج

کمد و ... نگرفتم

خانوادم یه گردنبند و گوشواره دادن که 30 گرم وزنش بود

چند ماه پیش به خاطر خونه فروختیم

مادر شوهرم 200 هزارتومن داد

درصورتیکه تو این 15 سال خانواده من شاید سه یا چهار بار اومدن خونه ما

اونا هر سال سه چهار بار و هر دفعه کم کم یکماه

2790
2778
2791