2777
2789
عنوان

خانومای عاقل به نظرتون سیسمونی بخرم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 39 پست
عزیزم وسایل سیسمونی کاملا ضروریه....مثلا بجای کالسکه میخواد چی سوار شه....یا رو زمین بخوابه....یا لب ...

چون حرف دلمو زدی نظر شما رو قبول میکنم و میخرم هوراااا آخ جون🙋🙋😎😎

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اینکارو کردم یه تخت و دراور کوچیک کنار تختش و لباس و مایحتاج کمد و ... نگرفتم خانوادم یه گردن ...

وقتی بچه برادرشوهر من به دنیا اومد شوهرم براش قربونی گرفت ولی الان برادرشوهرم میگه دایی شدیم چه گلی به سرمون زدیم که عمو بشیم بزنیم من به بچه های خودم برسم کافیه😠😠😠😠

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
چون حرف دلمو زدی نظر شما رو قبول میکنم و میخرم هوراااا آخ جون🙋🙋😎😎

میدونم مادرت به فکر آیندس و میخاد برات پس انداز کنه....ولی بچه دار شدن یه بار اتفاق میافته....وسایل خریدن براش و استفاده کردنش برا بچت بی نهایت لذت داره....دختر من یه ۳ چرخه تو سیسمونی نداشت....۱۵ ماهگی انقدر رفت ۳ چرخه بچه های دیگه رو با حسرت نگاه کرد جیگرمون کباب شد....رفتیم زودی خریدیم....بزار همسرت به فکر پس انداز کردن باشه

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
اخه شوهرمم عاقل نیست میگه اگه مامانت نخره خودم میخرم بچه من باید همه چی داشته باشه

خو باشه بهش بگو پولشو بده خودم میخرم. مثلن برو چیزایی که مد نظرتونه رو با قیمت پایین تر بخر مثلن سیسمونیایی که آف خوردن من خودم اونجا خرید کردم یسری جنسا 50درصد آف بود تخت کنار مادرش 190بود🙄اندازه 1ونیم خرید کردم از شوهرمم الان باز دارم پول میگیرم500تومن. بهش گفتم میخوام روکش سرویس کالسکه بچه رو عوض کنم قیمت کردم 100و خورده ای اونم مامانم میخواد بخره ولی گفتم خودم دارم میخرم. 500تومن برا بچم پس انداز کردم هیچ گناهم نیست چون خودش به فکر بچمون نیست تازه دارم ثوابم میکنم دعای بچم پشت سرمه بزرگ شد. توام وقتی میبینی عاقل نیست به هر بهونه ازش بکش پس انداز کن. مثلن من پوشک بچه از یجا میخرم روش زده 41بعد آف خورده شده 36ولی فروشنده میفروشه 32الان 9تومنو برا بچم میذارم کنار دیگه نمیرم همه ی راستو بذارم کف دستش

میدونم مادرت به فکر آیندس و میخاد برات پس انداز کنه....ولی بچه دار شدن یه بار اتفاق میافته....وسایل ...

😘😘😘🌹

خو باشه بهش بگو پولشو بده خودم میخرم. مثلن برو چیزایی که مد نظرتونه رو با قیمت پایین تر بخر مثلن سیس ...

کدوم شهری از کجا میخری که انقدر ارزونه؟

من برای دومی جامون تنگ واجاره ای بودیه سبدودودوست پنج تایی ویه کیف وحوله وشامپووازلین وپمپرس خریدم پتووتشک داداشش که نوبودرواستفاده کردم یه گهواره چوبی قدیمی هم به عنوان تختش که بعدشش ماه جمع کردم به نظرمن که خریداسباب بازی وهرچه تومغازه هست برای نی نی اسرافه

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
کدوم شهری از کجا میخری که انقدر ارزونه؟

قزوین😑

تو همه شهرا سیسمونی فروشی هایی که آف خورده باشن هست عزیزم بیشتر به فکر پول جمع کردن براش باش 

یا حدااقل الان نخر بذار دو سه سالش شد بخر چون ممکنه تا بفهمه دیگه ازین وسایلاش خوشش نیاد. من که خواهرم اصلا روی تخت نخوابید نوی نو هستش تختش الان مامانم میگه بدمش به تو منم خونم خیلی بزرگه جاهم دارم براش ولی خوشم نمیاد الکی جا بگیره تو دست و پا باشه

خوده فروشنده هم بهم گفت من فروشندم بجایی که بهت بگم بخر میگم نخر چون استفاده نمیشه چرا الکی پول مفت بگیرم ازت دارم تجربمو میگم بهت منم نخریدم بزرگ که شد کم کم خورد خورد میخرم🤷🏻‍♀️