2777
2789
عنوان

دیشب کلی کتک خورد😭

315 بازدید | 15 پست

سر یه حرف مزخرف کلی کتک خوردم از شوهرم جلو بچه ۹ ماهم کلی فحشم دادو داد زدو کتک زد ما کم مشکلات نداشتیم بهش گفتم اگه ۶ ماه هیچ بحثی نداشتیم میذارم بچه دار بشم اونهم قول دادو خوب شد ولی از بعد بچه فکر میکنم واسه این گذاشت بچه دار بشیم که واسه من یه پابند درست کنه که من با اون سرگرم باشمو اون هر غلطی میخواد بکنه دیشب اینقدر حالم بد بود که اورژانس اومد بردم همش به دکترا میگفت که این روانیه و حمله عصبی بهش دست میده که واسم پرونده سازی کنه بتونه بی حقو حقوقم ولم کنه بره حالا من چیکار کنم من پدر ندارم از تنها کسی که حساب میبره عمومه بنظرتون برم خونه عموم تا بیاد اونجا دنبالمو حرف بزنه؟نگید بمون خونت که خونرو واسم تا مدتها جهنم میکنه میشناسمش البته واسه قهر نمیخوام برم اگرم نیومد دنبالم نهایت فردا میام خونمو اونو راه نمیدم

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همونجا توام میگفتی همرو دورغ میگه خودش روانیه حالت عادی نداره میگفتی خدارو بالا سرت ببین

اصلا اینقدر حالم بد بود که زبونم باد کرده بود چسبیده بود ته حلقم بعدم اونا خودشون فهمیدن همچیو

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...