خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1607 عنوان انتخاب فرش 63 بازدید | 9 پست خانوما یه سالن ۵ در ۶ دارم تقریبا میخام فرش بخرم بنظرتون یه ۱۲ متری بخرم وسط بندازم دوطرف مبلمان و یه طرف تی وی و یه طرف آشپزخونه یا دوتا فرش ۹ یا ۶ متری بخرم بندازم؟چطوری بهتره دلیل تون چیه از شما چه شکلیه کدوم شیک تره دیروز | 18:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dreamreflections عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 79 اگر مبل های شیکی داری و خونه نورگیر و دلباز هست مورد اول خوبه بنظرم اگه جمهوری اسلامی ۴۷سال ملت رو با ساندیس نگه داشته، ببین شما دیگه چقدر ناتوانید که اندازه ساندیس بازدهی ندارین😂😂پاینده باد ایران عزیزم🇮🇷🇮🇷
روباههکوچک عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 540 اینکه فرش وسط باشه مبلمان جلوش جلوی تی وی خیلی شیکه من دوس دارم لطفا برای اینکه ب نیتم برسم دعام کنید
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1607 اگر مبل های شیکی داری و خونه نورگیر و دلباز هست مورد اول خوبه بنظرم مبل نخریدم هنوز برای جهیزیه میخام ولی نورگیر هست و دلباز پس میگین مدل اول بهتره
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1607 اینکه فرش وسط باشه مبلمان جلوش جلوی تی وی خیلی شیکه من دوس دارم آره منم دوست دارم بنظرت دوتا فرش کوچیک بخوره بهتره یا یه فرش بزرگ
dreamreflections عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 79 مبل نخریدم هنوز برای جهیزیه میخام ولی نورگیر هست و دلباز پس میگین مدل اول بهتره آره به رنگ مبل و فرشا هم دقت کن که خونه رو بزرگ نشون بده بزن گوگل مدل ها و رنگهای قشنگی هست اگه جمهوری اسلامی ۴۷سال ملت رو با ساندیس نگه داشته، ببین شما دیگه چقدر ناتوانید که اندازه ساندیس بازدهی ندارین😂😂پاینده باد ایران عزیزم🇮🇷🇮🇷
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1607 آره به رنگ مبل و فرشا هم دقت کن که خونه رو بزرگ نشون بده بزن گوگل مدل ها و رنگهای قشنگی هست مرسی عزیزم
روباههکوچک عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 540 مبل نخریدم هنوز برای جهیزیه میخام ولی نورگیر هست و دلباز پس میگین مدل اول بهتره وی پی انت وصل میشه؟ پینترست سرچ کن تی وی روم ایده های خوبی میبینی لطفا برای اینکه ب نیتم برسم دعام کنید
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1607 وی پی انت وصل میشه؟ پینترست سرچ کن تی وی روم ایده های خوبی میبینی ممنون عزیزم ایده عالی دادی
روباههکوچک عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 540 ممنون عزیزم ایده عالی دادی اره نسبت ب فرم و چیدمان خونه چیزای خوب میبینی لطفا برای اینکه ب نیتم برسم دعام کنید