2777
2789
عنوان

خواهر ته تغاری من ای کاش .......😔😔😔

542 بازدید | 38 پست

سلام خانما صبح بخیر 

میخام داستان خانوادموبگم که اخرش میرسه به خواهرم ولی خلاصه میگم

دوتاخواهریم و یه برادرداشتیم برادرم ازسن یکسالگی دچارسرطان لعنتی شد و درسن ۸سالگی یعنی یک ونیم سال پیش فوت کردخدامیدونه چقد دوا ودرمون کردیم هفت سال راهی بیمارستان ودکتربودیم ولی خب حکمت خدا چیزدیگه ای بودکمر پدرومادرم سراین موضوع شکست وخواهرم که مادرزادی چشماش تاب داره الان بیست سالشه خواستگارنیومدبراش من ازدواج کردم شوهرم فامیله ولی فامیل نامردبخاطرمشکل خواهرم هیچکدوم پانذاشتن وسط الان هم دوره های خواهرم یاخواستگاردارن یا نامزدن خیلی نگران خواهرم هستم دخترمهربون ودلسوزیه ولی بخاطرعیبی که داره کسی پاجلونذاشته برای خواستگاری میدونم غصه میخوره الان براش خواستگاراومده پسره معتاده میگه ترک میکنم ولی ماراضی نشدیم خواهرم میگه خوبه من راضی ام به نظرتون واقعاخداهواشو داره یعنی خواهرمنم یه نیمه گمشده تودنیاداره؟؟مافقط دوتاخواهریم احساس میکنم خواهرم بایدتاابدافسوس بقیه روبخوره بیاین بگین ازحکمت وقسمت خدا

خنده برلب میزنم تاکس نداندرازمن  ورنه این دنیا که من دیدم خندیدن نداشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشماش با جراحي درست نميشه ؟متاسفانه چهره تاثير زيادي روي انتخاب افراد داره اما خواهرت بايد انقدر رو جنبه هاي ديگه اش كار بكنه و پيشرفت بكنه كه اين نقص كمتر به چشم بياد

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

نمیشه چشماشو عمل کنه ؟؟؟؟؟؟ ماهم یه دختر اینجوری داشتیم‌چشماش باعملم درست نشد یه پسر خیلی خیلی خوب وسرتر از خودش اومد گرفتش گفته بود من فقط پاکی نجابت برام‌مهم الانم یه پسر دارن وخونه وماشین مغازه ظاهرن‌که خوشبخته 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

واااااااااااایی تورو خدا به این امید که میگه ترک میکنم خواهرتونو بدبخت نکنید

تازه بیست سالشه

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

ببخشید ولی اشتباهه محضه اعتیاد داره اونایی که ترکم میکنن امکانه برگشتشون هس اونوقت این تازه میخواد بره ترک😐یه مشکل به مشکلاتتون اضافه نکنین ۲۰سال سنی نیس بخواد خودشو تو درد سر بندازه مجرد موندن از زندگی با یه معتاد قطعا بهتره

حالا خودشو بدبخت نکنه با یه معتاد....واقعا این خوبه واسه خواهرتون؟؟؟؟یکم بهش عزت نفس بدین...حالا ازد ...

منی که ازدواج کردم میدونم نه مهم نیس ولی خب دخترهای مجرد یکی ازارزوهاشون ازدواجه

من به چشم دیدم،دخترایی که ازسن ازدواجشون گذشته و همش فک میکردم،اینا شانسی برای ازدواج ندارن،اما یه شوهر خوب ویه زندگی بهتر نصیبشون شده،شما توکلتون به خدا باشه،خداهمه چیو درست میکنه

عزیزم اصلا با این خواستگارش ازدواج نکنه تازه بیست سالشه یکم صبر کنه

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
نمیشه چشماشو عمل کنه ؟؟؟؟؟؟ ماهم یه دختر اینجوری داشتیم‌چشماش باعملم درست نشد یه پسر خیلی خیلی خوب و ...

مخچه ضعیفه تعادل نداره نه عمل نمیشه کرد

عزیزم هر کی یقسمتی داره  کور شل وکرم باشی ببخشید ولی  اون بالایی هوای همه  رو داره یکی رو میشناسم‌ خ قشنگه ولی لب شکری هستش کسی خواستگاریش نمیاد ولی خودشو نباخته اون قدر کار دا ه اون قدر برنامه واسه زندگیش داره تا حالا ندیدم حسرت خواستگار بخوره  من بهش حسودیم میشه شوهر کردن کار شاقی نیست نشستن تو خونه تا وقتی رنگ موهات عین دندون  سفید شه بهتر ازین که ی عمر زیر کتک ی  نامرد زندگی کنی