2777
2789
عنوان

خواهر ته تغاری من ای کاش .......😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 38 پست

فقط ندینش به یه معتادا اونی که انقد وقیح اومده گفته معتادم ببین چه کارا که نکنه بره با یه بچه هم برگرده ها توروخدا یکم‌فکر کنید 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

منم یه دختریو میشناسم خوشگله ولی یکی از چشماش کوره و تابه تا هم هست... اما خوشگله...

یه شوووهری کرد بیا و ببین 

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

٢٠سال ك خيلي زوده برا اذدواج مطمعن باش ي نفر مياد همه ي نيمه گمشده دارن 

ای کاش حقیقت داشته باشه

خنده برلب میزنم تاکس نداندرازمن  ورنه این دنیا که من دیدم خندیدن نداشت

توکل کنین خدابزرگ چندوقت پیش یه مستندواقعی دیدم دختره نمیتونست راه بره حرف زدن یذره مشکل داشت وقیافش یطوری بودولی فوق العاده بااعتمادبنفس وقوی بودحتی واسه مثل خودش کلاس برگزارکردوروانشناسی میکرداخرسرهم یه پسره خیلی قدبلندوخوشتیپ وپولدارباهاش ازدواج میکنه پسره گفت من چیزایی که تواین دختردیدم توهیج کس دیگه نمیتونم پیداکنم باوجودمخالفت های شدیدپدرومادرپسره حتی تومراسم خواستگاری اول وقتی دیدن دختره رورفتن بدون اینکه هیچی بگن امابالاخره بهم رسیدن

منم یه دختریو میشناسم خوشگله ولی یکی از چشماش کوره و تابه تا هم هست... اما خوشگله... یه شوووهری کرد ...

اینارومیشنوم امیدوارمیشم

عزیزم ازدواج به چه قیمتی؟۲۰سال که سنی نیست که بخواد به این سرعت خودشو اسیریه معتاد بکنه،خواهرمن ۳۷سالشه مجرده ولی دخترعموی۱۵سالم نامزده اینکه دلیل نمیشه به این خاطرخودشو بدبخت کنه همین پارسال خواهرم خواستگارشو بخاطر سیگاری بودن ردکرد.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
توکل کنین خدابزرگ چندوقت پیش یه مستندواقعی دیدم دختره نمیتونست راه بره حرف زدن یذره مشکل داشت وقیافش ...

خواهرمنم فقط یک چشمش مشکل داره ازنظراستیل وهیکل خیلی خوبه 

اینارومیشنوم امیدوارمیشم

بخدا سرنوشت به این چیزا نیست

انقد دخترا هستن که شوهراشون ازشون به شدت سره و...

خواهر شما که ایراد خاصی نداره...

حتما یه پسر پیدا میشه بگیرتش و انشالا خوشبختش کنه

تااااازه بیس سالشه 

بهش اعتماد بنفس بدید امید بدید

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

یه بار یه دختر پسری دیدم دوتا خوشکل یعنی دوتاشون ماه بودن بعد دیدم دارن با ایما و اشاره صحبت میکنن فهمیدم که دختر کرولاله...........خواهرشماهم صبر کنه انشاله نیم گمشدش پیدا میشه الان که سنی نداره توروخدا عجولانه به صرف اینکه بگن طرف ازدواج کرد خودشو بدبخت نکنه.........ازدواج کردن هنر نیست ازدواج با آدم مناسب و ایده آل هنره

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
راست میگه،تروخدا به ادم معتاد و لات واینا دختر دسته گلتون رو ندین،خواهرتون چشماش فقط مشکل داره،تا اب ...

اره خانواده ما و وضع مالی پدرم خوبه توخونه ای بزرگ شدیم که کاملادر رفاه بودیم

۲۰ سال که سنی نیست شما نگرامی الان ۳۰ ساله ها باز میگن زوده ازدواج کنیم... خواهر من ۲۰ سالشه نمیزاره حرف خاستگارو کسی جلوش بزنه... چطور واسه یه عیب کوچیک خواهرتون رو بدین به یه معتاد پس فردا زیر کتک ها و بداخلاقی هاش باید له بشه خب چه عجله ای دارید اگه ده ساله دیگه خاستگار خوب نداشت بازم به همچین موردی ندین ارزوی عروس شدن به بدبختی بعدش نمی ارزه

ای کاش حقیقت داشته باشه

فاميل ما دخترايي ك سن بالا اذدواج كردن همه بختاشون از بقيه بهتر بوده اينم سني نداره انقد حساس نشيد بعدش من خيليارو ديدم با وضع خيلي بدتر از نظر جسمي زندگي عالي تشكيل. دادن ولي نزاريد زياد تو خونه ب مونه دنبال جستجوي خونه ب خونه نباشيد منظورم اينه بره بيرون تو اجتماع باشه  

بخدا سرنوشت به این چیزا نیست انقد دخترا هستن که شوهراشون ازشون به شدت سره و... خواهر شما که ایراد ...

بابام میگه دخترموبدبخت نمیکنم صدسال خونه ام باشه نوکرشم هستم میگه دخترمن هیچ مشکلی نداره 

بابام میگه دخترموبدبخت نمیکنم صدسال خونه ام باشه نوکرشم هستم میگه دخترمن هیچ مشکلی نداره 

خداروشکر پدر عاقلی دارین