میخام داستان خانوادموبگم که اخرش میرسه به خواهرم ولی خلاصه میگم
دوتاخواهریم و یه برادرداشتیم برادرم ازسن یکسالگی دچارسرطان لعنتی شد و درسن ۸سالگی یعنی یک ونیم سال پیش فوت کردخدامیدونه چقد دوا ودرمون کردیم هفت سال راهی بیمارستان ودکتربودیم ولی خب حکمت خدا چیزدیگه ای بودکمر پدرومادرم سراین موضوع شکست وخواهرم که مادرزادی چشماش تاب داره الان بیست سالشه خواستگارنیومدبراش من ازدواج کردم شوهرم فامیله ولی فامیل نامردبخاطرمشکل خواهرم هیچکدوم پانذاشتن وسط الان هم دوره های خواهرم یاخواستگاردارن یا نامزدن خیلی نگران خواهرم هستم دخترمهربون ودلسوزیه ولی بخاطرعیبی که داره کسی پاجلونذاشته برای خواستگاری میدونم غصه میخوره الان براش خواستگاراومده پسره معتاده میگه ترک میکنم ولی ماراضی نشدیم خواهرم میگه خوبه من راضی ام به نظرتون واقعاخداهواشو داره یعنی خواهرمنم یه نیمه گمشده تودنیاداره؟؟مافقط دوتاخواهریم احساس میکنم خواهرم بایدتاابدافسوس بقیه روبخوره بیاین بگین ازحکمت وقسمت خدا
خنده برلب میزنم تاکس نداندرازمن ورنه این دنیا که من دیدم خندیدن نداشت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توکل کنین خدابزرگ چندوقت پیش یه مستندواقعی دیدم دختره نمیتونست راه بره حرف زدن یذره مشکل داشت وقیافش یطوری بودولی فوق العاده بااعتمادبنفس وقوی بودحتی واسه مثل خودش کلاس برگزارکردوروانشناسی میکرداخرسرهم یه پسره خیلی قدبلندوخوشتیپ وپولدارباهاش ازدواج میکنه پسره گفت من چیزایی که تواین دختردیدم توهیج کس دیگه نمیتونم پیداکنم باوجودمخالفت های شدیدپدرومادرپسره حتی تومراسم خواستگاری اول وقتی دیدن دختره رورفتن بدون اینکه هیچی بگن امابالاخره بهم رسیدن
عزیزم ازدواج به چه قیمتی؟۲۰سال که سنی نیست که بخواد به این سرعت خودشو اسیریه معتاد بکنه،خواهرمن ۳۷سالشه مجرده ولی دخترعموی۱۵سالم نامزده اینکه دلیل نمیشه به این خاطرخودشو بدبخت کنه همین پارسال خواهرم خواستگارشو بخاطر سیگاری بودن ردکرد.
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
راست میگه،تروخدا به ادم معتاد و لات واینا دختر دسته گلتون رو ندین،خواهرتون چشماش فقط مشکل داره،تا ابدیت خونه پدرتون بمونه بهتره تا زیر دست یه ادم عوضی پیر بشه،
یه بار یه دختر پسری دیدم دوتا خوشکل یعنی دوتاشون ماه بودن بعد دیدم دارن با ایما و اشاره صحبت میکنن فهمیدم که دختر کرولاله...........خواهرشماهم صبر کنه انشاله نیم گمشدش پیدا میشه الان که سنی نداره توروخدا عجولانه به صرف اینکه بگن طرف ازدواج کرد خودشو بدبخت نکنه.........ازدواج کردن هنر نیست ازدواج با آدم مناسب و ایده آل هنره
زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
۲۰ سال که سنی نیست شما نگرامی الان ۳۰ ساله ها باز میگن زوده ازدواج کنیم... خواهر من ۲۰ سالشه نمیزاره حرف خاستگارو کسی جلوش بزنه... چطور واسه یه عیب کوچیک خواهرتون رو بدین به یه معتاد پس فردا زیر کتک ها و بداخلاقی هاش باید له بشه خب چه عجله ای دارید اگه ده ساله دیگه خاستگار خوب نداشت بازم به همچین موردی ندین ارزوی عروس شدن به بدبختی بعدش نمی ارزه
فاميل ما دخترايي ك سن بالا اذدواج كردن همه بختاشون از بقيه بهتر بوده اينم سني نداره انقد حساس نشيد بعدش من خيليارو ديدم با وضع خيلي بدتر از نظر جسمي زندگي عالي تشكيل. دادن ولي نزاريد زياد تو خونه ب مونه دنبال جستجوي خونه ب خونه نباشيد منظورم اينه بره بيرون تو اجتماع باشه