2777
2789
ببین عزیزم تو باید کامل حفظ کنی تعریف هر کدوم از اینارو. یعنی باید بفهمی که اینا چی هستن. بعد مثال ح ...

میزنم مثا بعدش میام یه جمله مربوط ب همون مبحث و حل کنم نمیتونم،،خیلی ناراحتم،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میزنم مثا بعدش میام یه جمله مربوط ب همون مبحث و حل کنم نمیتونم،،خیلی ناراحتم،،

کاش میشد حضوری بت یاد بدم اخه من تدریس خصوصی عربی و درسهای تخصصی انسانی رو انجام میدم

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
مثلا یه جمله میخوام تحلیل صرفی کنم کلا گیج میزنم نمیدونم چی ب جیه بعد ک حوابش و میبینم  مثلا فا ...

چون یک کلمه میتونه از چند وجه مورد بررسی قرار بگیره، اول از همه فعل یا اسم یا حرف بودنش،مرحله ی بعد مثلاً اگه اسم بود از وجه فاعل ومفعول وحال وتمییز و...مورد بررسی قرار گرفته میشه یا فعل بود از لحاظ زمان و صیغه و.... بعد از لحاظ معرب و مبنی، و بعد مشتق و جامد.... 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

چون یک کلمه میتونه از چند وجه مورد بررسی قرار بگیره، اول از همه فعل یا اسم یا حرف بودنش، بعد مثلاً ا ...

الان اینا ک شما گفتید واسه من خییییلی فوق العاده سخت بود چون واقعا اصلا یادم رفته همه اینارو😢