خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون
مثلا یه جمله میدن میگن این و تحلیل صرفی کن بلد نیسم
صرف کردن یعنی اینکه اسم و فعل و حرف ها رو مشخص کردن و خصوصیاتشون رو گفتن
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
نه اصلا نمیتونم توجمله پیداکنم یا جای خالی و پر کنم
ببین عزیزم تو باید کامل حفظ کنی تعریف هر کدوم از اینارو. یعنی باید بفهمی که اینا چی هستن. بعد مثال حل کنی. کتاب کمکی عربی بگیری مسئله حل کنی. چون شما هنوز متوجه نشدی اینا چی هستن برا همین نمیتونی توی جمله پیداشون کنی. باید برا تعریف هرکدوم یه نشونه بذاری و بعد بتونی توی جمله ها پیداشون کنی. یا توی گوگل بزن مثلا تمرین عربی نواسخ. راهت فقط تمرینه
خب سعی کن قواعدشو یاد بگیری، به اعرابشون در آخر کلمه دقت کنی و به معنیشون
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
خب سعی کن قواعدشو یاد بگیری، به اعرابشون در آخر کلمه دقت کنی و به معنیشون
مثلا یه جمله میخوام تحلیل صرفی کنم کلا گیج میزنم نمیدونم چی ب جیه بعد ک حوابش و میبینم مثلا فاعل و مرفوع زده یه کلمه رو،،،میگم وا خب چرا این اصن فاعل و مرفوع هس و مشتق نیس،،چون ب مشتق هم میخوره