سلام دوستان دختر من یازده ماهشه و حساسیت به پروتئین گاوی داره از نه ماهگی دکتر گف تخم مرغو شروع کن منم شروع کردم اوایل فقط یکم ترش میکرد اما الان دو دفعه س که خیلی شدید بالا میاره و تا معدش خالی نشه استفراغش تموم نمیشه چیکار کنم دیگه تخم مرغم ندم بهش
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
پسر من تازه رفته تو۴ ماه دوماهی میشه یبوست داره ،دوبارمدکنر بردمشولی بیفایدست ،مدتی یه بار واسش شیاف میزاشتمسریع دستشویی میکرد ولی الان نیمساعت بیشتر شیاف گذغشتمولی دست شویی نکزده،خیلی نگرانم چیکار کنم
تازه وارد نیستم ،کاربری قبلیممال ۹۶٫۲٫۱۶ بود نامردا ترکوندنم😤😤
با اجازه پسر من تازه رفته تو۴ ماه دوماهی میشه یبوست داره ،دوبارمدکنر بردمشولی بیفایدست ،مدتی یه ...
دختر خوب رودشو تنبل کردی چرا شیاف گذاشتی رازیانه دم کن بعد دوقاشق مرباخوری بریز تو نعلبکی یکمم ابجوش بریز و یک کوچولو نبات بده بخوره شکمش کار میده یا یک ذره خیلی کم خیلی کم نمک بزن به انگشتت بذار دهنش تا پی پی کنه خیلی کم ها