2777
2789
عنوان

رفلاکس شدید

188 بازدید | 28 پست

سلام دوستان دختر من یازده ماهشه و حساسیت به پروتئین گاوی داره از نه ماهگی دکتر گف تخم مرغو شروع کن منم شروع کردم اوایل فقط یکم ترش میکرد اما الان دو دفعه س که خیلی شدید بالا میاره و تا معدش خالی نشه استفراغش تموم نمیشه چیکار کنم دیگه تخم مرغم ندم بهش 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه

پسر من تازه رفته تو‌۴ ماه دوماهی میشه یبوست داره ،دوبارم‌دکنر بردمش‌ولی بیفایدست ،مدتی یه بار واسش شیاف میزاشتم‌سریع دستشویی میکرد ولی الان نیم‌ساعت بیشتر شیاف گذغشتم‌ولی دست شویی نکزده،خیلی نگرانم چیکار کنم

تازه وارد نیستم ،کاربری قبلیم‌مال ۹۶٫۲٫۱۶ بود نامردا ترکوندنم😤😤
با اجازه پسر من تازه رفته تو‌۴ ماه دوماهی میشه یبوست داره ،دوبارم‌دکنر بردمش‌ولی بیفایدست ،مدتی یه ...

دختر خوب رودشو تنبل کردی چرا شیاف گذاشتی  رازیانه دم کن  بعد دوقاشق مرباخوری بریز تو نعلبکی یکمم ابجوش بریز و یک کوچولو نبات بده بخوره شکمش کار میده یا یک ذره خیلی کم خیلی کم نمک بزن به انگشتت بذار دهنش تا پی پی کنه خیلی کم ها 

دختر خوب رودشو تنبل کردی چرا شیاف گذاشتی  رازیانه دم کن  بعد دوقاشق مرباخوری بریز تو نعلبک ...

با دارو‌اصلا کارنمیکنه مکر باشیاف که امشب باشیافم‌کازنمیکنه 

تازه وارد نیستم ،کاربری قبلیم‌مال ۹۶٫۲٫۱۶ بود نامردا ترکوندنم😤😤
با اجازه پسر من تازه رفته تو‌۴ ماه دوماهی میشه یبوست داره ،دوبارم‌دکنر بردمش‌ولی بیفایدست ،مدتی یه ...

خودتم بعد هر غذات چارزیره آسیاب شده بخور یک قاشق تا شیرت روون شه اون طفلی خم شکمش کار بده