سلام دوستان دختر من یازده ماهشه و حساسیت به پروتئین گاوی داره از نه ماهگی دکتر گف تخم مرغو شروع کن منم شروع کردم اوایل فقط یکم ترش میکرد اما الان دو دفعه س که خیلی شدید بالا میاره و تا معدش خالی نشه استفراغش تموم نمیشه چیکار کنم دیگه تخم مرغم ندم بهش
عزیزم اگه میخوای داروهای مخصوص رفلاکس بهش بدی که باید راینیتیدین و موتالیوم و پدی لاکت و نکسیوم و ....... بهش بدی .
ولی از طریق طب سنتی هم خیلی چیزا گفته شده که مهم ترین آنها دم کرده شوید هست . شوید را بجوشانید با عسل شیرین کن بریز تو شیشه ش بخوره
خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .