2777
2789
عنوان

کیا فک میکنن ازدواج قسمته

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه قسمت نیست مث رمانا اول متنفر بوده بعد عاشقش شده 😆

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

بی شک اعتقاد دارم‌که قسمته 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
قسمت چي هست تعريفش دوستت ب يارو نظر داشته منتهي روش نميشده بگه معكوس انتقال ميداد

میگفت این بسیجیه خشکه. بیکاره. ولی حالا میگه صحبت باهاش کردم دیدم اشتباه بوده اونجوری خشک مذهبی نیس. ولی دانشجو هست هنوز کار نداره

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

منم اعنقاد دارم به قسمت. مثلا من خودم کسی بودم اسم خاستگار میومد خودمو به قطعات نامساوی تقسیم میکردم. اما یهو نمیدونم چجوری همسرم به دلم نشست و خیلی راحت باهم ازدواج کردیم بی دردسر و خیلی هم زود.

الهی به امید خودت...  
من فقط میدونم یه روزی یکی میاد سر راهت که یجور بدی با بقیه فرق داره و همه بدی های شخصیتت رو یجووور ب ...

داستان بود نه؟   ادامه هم داره؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
داستان بود نه؟    ادامه هم داره؟

😂😂😂 ادامش دوتا ادمن که میسازن 

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق