2777
2789
عنوان

کیا فک میکنن ازدواج قسمته

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیدونم من دوران دبیرستان درس خون بودم اهل دوست پسر نبودم هه اونایی که دوست پسر داشتن و اهل پسر بازی بودن  ازدواج کردن من مجردم واسه همین میگم شاید دست خود ادمه و قسمت الکیه 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.

من دوستم نگران ازدواجش بود ب ی روحانی گفت

نمیدونم چی کار کرد براش جادو بود چی بود

گفت 2 سال دیگه فصل پاییز با ی اقایی با مشخصاتی مثل رنگ پوست مزاج و شعل ازدواج میکنی...

منتظره فعلا...

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      
چطور میشه تعریف کنید؟

برادر من خییلیا بهش معرفی شدن خیلی کیسای عالی چه شاغل چه خوش قیافه چه خانواده خوب همشونم راضی بودن  چون خودش شرایطش خوب بود 

میرفت میدید الکی بهونه های بیخود می اورد بهم میزد مثلا الکی ب یکی میگفت 100 تا بیشتر مهرنمیکنم ب یکی میگفت عروسی نمیگیرم ب اون یکی میگفت شیربها نمیدم

خلاصه الان با کسی ک ازدواج کرده همه اون شرایطو قبول کرده هم 250 تا سکه هم 5 تا جنس بزرگ بعنوان شیربها هم عروسی خوب خلاصه دختره هرچی میگه قبول میکنه 

خدا منو ببخشه ولی خانومش اصلنننن قیافه خوبی نداره شاغل هم نیست سطح خانوادشون هم بسیار از ما پایین تره  ینی هیچ مزیت خاصی نداره ولی همه اینارو داداشم دیید همه رو همون بار اول قبول کرد

واقعا نمیدونم همه من دوران دبیرستان درس خون بودم اهل دوست پسر نبودم هه اونایی که دوست پسر داشتن و اه ...

اره خوب گفتی من دوستام همه ازدواج کردن من شخصیت اروم و ساکتی دارم با پسر حرف نمیزدم الان فقط من موندم😑 شاید رویه ام تغییر میدادم منم الان ازدواج کرده بودم

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

تقدیر ما مثل یه درخته پر شاخه هست. اون درخت دست خداست اما اینکه کدوم شاخه درخت رو انتخاب بکنی دست خودت ما انسان هاست که مسیر زندگی مارو درواقع تغییر میده هر شاخه ممکنه یه سرنوشت رو برای ما رغم بزنه

شایدم قبلا دوستش داشته و چون فک میکرده بهش نمیرسه داشته یه جورایی حرصشو خالی میکرده و البته میخواسته ...

اره شاید خجالت میکشیده کسی بفهمه از پسرداییش خوشش میاد

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت