2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کسو ندارم ک درد ودل کنم باهاش  مجبور شدم بیام اینجا😔

درونگرایی خب،واین اصلا عیب و ایراد نیست،هرکی یجوره،رو اعتماد بنفست کار کن و خودتو همینجوری که هستی دوست بدار ،همه که مثل هم نیستن،شما باید افتخار کنی به اینهمه متانت و وقار.شغلو تحصیلاتت چبه؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
بیا بابا بیخیال این برادرمون نمیخواست عوض بشه ما خیلی سعی کردیم از خود گذشتگی کردیم فایده نداشت

واقعنم.خیلی تاپیک در این مورد زده.و همشون رو هم گفته من بی عرضه م!

این همه بقیه راهنماییش کردن.اخرم هیچ

واقعنم.خیلی تاپیک در این مورد زده.و همشون رو هم گفته من بی عرضه م! این همه بقیه راهنماییش کردن.اخرم ...

هر فردی باید خودش خودشو باور داشته باشه از بیرون هرچقدر بگی وقتی درونن از خودش راضی نیست و نمیخواد بشه فایده نداره 

خوشبحالت ما برعکسیم... شوهرم موقع خواب تا منو بغل می‌کنه خوابش میگیره من بیشتر از ۵ دقیقه نمتونم دو ...

منکه تاصبح توبغلشم اون اگه خسته بشه جاب جام میکنه بازمیگره بغلش البته الان منونمیتونه جاب جاکنه میترسه

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 
منکه تاصبح توبغلشم اون اگه خسته بشه جاب جام میکنه بازمیگره بغلش البته الان منونمیتونه جاب جاکنه میتر ...

سعادت بس بزرگیست...

من خیلی خوابم سبکه باید کلا دور و اطرافم آزاد باشه. نور . صدا . تصویر. حرکت هم نباشه  

سعادت بس بزرگیست... من خیلی خوابم سبکه باید کلا دور و اطرافم آزاد باشه. نور . صدا . تصویر. حرکت هم ...

یه خواب سنگینی دارم کافیه ارداه کنم خوابم مهم نیس دوروبرم چخبره مخصوصااگه توبغل شوهرم باشم که وسط بیابون هرجابگی فقط باشه من خوابم

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343