2777
2789
درستش همین بوده دیگه بروز که نمیشه به خانمی دست زد حتی اگر زن خوده آدم باشه باید اول اون خجالتا رفع ...

الان میگه اول اخرمال خودم بودی چرااذیتت میکردم اونطوری که لذت نداری اماوقتی اولین باربوسم کردی گفتیدوسم داری جبران همه اون سردیاشد

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره برا منم پیش اومده😂😂😂چند شبه مزاحم دارم زنگ زدم میگم چرا انقد مزاحم میشید اقای محترم میگه چون ...

😂😂😂😂😂😂😂 چقدر مسخره ان اینا واقعا آدم فک میکنه با ی شیرین عقلی منگولیسمی چیزی داره صحبت میکنه

آره برا منم پیش اومده😂😂😂چند شبه مزاحم دارم زنگ زدم میگم چرا انقد مزاحم میشید اقای محترم میگه چون ...

خوب کاری کردی ولی من کلاترجیح میدم جواب مزاحموندم میدم شوهرم بعدکیف میکنم حالشومیگیره شوهرم کلاشماره ناشناس جواب نمیدم میدم شوهرم خخخ

من یادم نمیاد رو پیام شما ریپلای کرده باشم خانوم باشخصیت🙄

اولین بار شما ریپلای کردی😆

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

الان میگه اول اخرمال خودم بودی چرااذیتت میکردم اونطوری که لذت نداری اماوقتی اولین باربوسم کردی گفتید ...

واقعا خانما اذیت میشن اون حس که اجباری شوهر بخواد به خانم دست بزنه کمتر از ت جاوز نیست 

خوب کاری کردی ولی من کلاترجیح میدم جواب مزاحموندم میدم شوهرم بعدکیف میکنم حالشومیگیره شوهرم کلاشماره ...

بعضیا زمانا خب احتمال داره یکی کار واجب داشته باشه باهات دوستی آشنایی خانواده ای مثلا از شماره یکی دیگه زنگ زده نمیشه که همه رو جواب نداد

واقعا خانما اذیت میشن اون حس که اجباری شوهر بخواد به خانم دست بزنه کمتر از ت جاوز نیست 

اره ولی خیلی خوب بودعقدم شبامیرفتم توبغلش سردودقیقه ازخجالت خواب میشدم اون تااذون صبح بیدارخخخخخ البته کلاخوش خوابم همیشه شوهرم میگه به خوابات حسودیم میشه خخخخ

بعضیا زمانا خب احتمال داره یکی کار واجب داشته باشه باهات دوستی آشنایی خانواده ای مثلا از شماره یکی د ...

من نمیدم مگه سه بارزنگ بزنه خخخخ شوهرمم همینطوریه کسایی که مارومیشناسن بخوان ازناشناس بزنگن زوداس میدن فلانی ام وگرنه میدونن جواب نمیدیم

😂😂😂😂😂 سخت پیگیری چرا  من از طرف ایشون معذرت میخوام اوقات خودتو تلخ نکن همینطور بقیه رو&nb ...

شما چرا دوس داری تو کار بقیه کار برا دخالت کنی عزیزم🙄

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

خوب کاری کردی ولی من کلاترجیح میدم جواب مزاحموندم میدم شوهرم بعدکیف میکنم حالشومیگیره شوهرم کلاشماره ...

اخه من شمارمو رفیقام که دکترن دارن خانه بهداشت کتاب خونه اموزشگاه مدرسه همه جا بعد شماره های ناشناسم خود به خود میره داخل لیست سیاه خودم اگه کسی زنگ بزنه میزنگم که ببینم کیه بعد دیدم این کرم داره دادم شوهرم شمارشو