2777
2789
اگر منظورت منم که من شوخی کردم حال و هوات عوض شه از من ناراحت نشیا یوقت

هر سخن جا و هر نکته مکانی دارد!

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه یعنی واسش هلاک نمیشن 

🤦🏻‍♀️یاده شوهره خودم میفتم انقد لوس و مامانی و چندش بود که نگو

میگفت چلا بوسم نمیتونی بوسم تن بلیم بیلون😔

من😲🙄

برگای درختا🍂🍁🤪

فرشای خونه🤢

تلوزیون🤮

پنجره 😐✋🏻

دیوارا🤐

🤦🏻‍♀️یاده شوهره خودم میفتم انقد لوس و مامانی و چندش بود که نگو میگفت چلا بوسم نمیتونی بوسم تن بلی ...

خخخخخخخخخ بیچاره شوهرمن تاسه ماه بعدعقدازش خجالت میکشیدم اونم مراعات میکردتاوقتی باهاش راحت نشدم یه دوست دارم خشک وخالی بهش نگفتم امااون بارفتارش واقعامجذوبم کرداگه یه پسرلاابالی میبودتحمل نمیکردچون من حتی نمیزاشتم بهم دست بزنه خخخخ

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 
🤦🏻‍♀️یاده شوهره خودم میفتم انقد لوس و مامانی و چندش بود که نگو میگفت چلا بوسم نمیتونی بوسم تن بلی ...

آخ آخ من اصلا با اینجور مردا کنار نمیام طرف تو تماس اول میگه چندتا دوسم داری خانمی بهم بگو آقایی

لعنتیا نمیزارن حداقل آدم خوشش بیاد بعد به دوس داشتنشون فک میکنه حالا 

خخخخخخخخخ بیچاره شوهرمن تاسه ماه بعدعقدازش خجالت میکشیدم اونم مراعات میکردتاوقتی باهاش راحت نشدم یه ...

درستش همین بوده دیگه بروز که نمیشه به خانمی دست زد حتی اگر زن خوده آدم باشه باید اول اون خجالتا رفع بشه اون حس اعتماد و راحتی رو به زن بده تا زن بتونه خود واقعیش باشه پیش اون شخص

آخ آخ من اصلا با اینجور مردا کنار نمیام طرف تو تماس اول میگه چندتا دوسم داری خانمی بهم بگو آقایی لع ...

آره برا منم پیش اومده😂😂😂چند شبه مزاحم دارم زنگ زدم میگم چرا انقد مزاحم میشید اقای محترم میگه چون دوستتون دارم مزاحمتون میشم

من😐

چند دقیقه هنگ بودم

خیلی چندشم شد از لحنش

بعد یهو فوران کردم گفتم یبار دیگه زنگ بزنی میدم شوهرم خشتکتو پرچم کنه 😂😂😂😂