2777
2789

اسی جان از لحاظ اخلاقی بخایم بگیم این پسر خیلی خوبع. ولی از لحاظ دید جامعه .خب زیاد جالب نیس دیگه .نمیگم دوس دختر داشتن خوبه نه اصلا به هیچ وجه. ولی ساکت و بی زبون بودن برای مرد مخصوصا خوب نیس. اعتمادبه نفستو ببر بالا.  منم 20 سالمه و بیش از حد باهات حس همدردی کردم ولی من تو مجردی با اینکه با هیچ پسری دوست نشدم و سر به زیربودم.ولی همیشه به خودم میرسیدم. بالاخره باید یه چیزی داشته باشی که جذاب باشی.  چرب زبونی خیلیم هم بد نیی به شرطی که باعث بیچارگی کسی نشی . به خودتم برس داداشم

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نوزده سالمه 16ازدواج کردم ولی من یکم خجالتی بودم شوهرم پرسرزبثن توجمع اولااینقدکه حرف میزدمعذب م ...

من از همون اول یچیزایی میگفتم که دهن همه رو میبستم خانوادش میگفتن یجوری ادمو قانع میکنه که حرفی برا گفتن نمیمونه دیگه

ما برعکس بودیم یجا میرفتیم من حرف میزدم شوهرم حتی بلد نبود با مغازه دار صحبت کنه الان ازم یاد گرفته یجوری صحبت میکنه مثلن گاهی میریم صبحانه سرایی جایی یسری چیزارو حساب نمیکنه فروشنده میگه خیلی خوش سر زبونی باهات حال کردم مهمون من 😂😂😂

اما الان واقعا من دارم عذاب میکشم

چون خودت بدفکرمیکنی مگه گناه کردن خوشبختیه لذت بردنه اونام یه عالمه درگیری دارن کلی مشکل دارن که اونطوری هستن اماتومشکلی نداری گناهی انجام نمیدی درستوبخون فقط اعتمادبه نفستوببربالاسعی کن دوست پیداکنی اماهرگزدنبال دخترنباش موقع ازدواج بروخواستگاری انشاالله دخترخوبی پیدامیکنی نکردی خواهرخودم هس خخ رشته ات چیه راستی 

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 
خب ما که نمیتونیم برای تو دوستو رفیق پیدا کنیم از جوونیت لذت ببری،خودت باید همت کنی برادر من 

اخه کسی با من رفیق نمیشه که 

هر چ تلاش کردم نشد 

اصلا من نمیدونم چطوری باید دوست شد ،چطوری ارتباط برقرار کرد

منظورم اینکه همش از زندگیشون لذت میبرن ،همیشه بخت و شانس باهاشون یاره

ن والا یکی از فامیلای دور ما از همین پسرای دخترباز عوضی و لاشیه 

هر جا میره مهمونی هیچکس آدم حسابش نمی کنه همه تا جایی که بتونن تو خونه شون راهش نمیدن میگن این چشم ناپاکه به زن و دخترمون یا خواهرمون نگاه بد داره هیشکی هیچی روش حساب نمی کنه اگه بره جایی مهمونی بده دست شویی هیشکی دیگه داخل اون دست شویی نمی ره تا زمانی که دست شویی رو با ده جور ماده شوینده ضدعفونی کنن میگن شاید مریضی داشته باشه 

ازون طرف یه پسر دیگه هم داریم اونم فامیل تقریبا دورمونه  همسن همین  پسر لاشیه پسر سربه زیر ، اروم ، با حیا ، نجیب ، مودب،  اهل کار ، وای نمی دونی چقدر دخترخاله ها و دختر عموهاش  دوست دارن این بره خواستگاری شون ، مامانم میگه تو فامیل شون سر این پسره دعواس 😂 چقدرم همه اینو دوستش دارن و بهش احترام می ذارن هر کی دختر داره دلش می خواد این دامادش بشه 

حالا تو دوس داری مثل کدوم یکی از اینا بشی ؟؟؟ لذت از این همه عزت و احترام بهتر می خوای ؟

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

چطوری اخه؟ کسی با من دوست نمیشه که

ای بابا لابد میخوای طرف بیاد بهت بگه بیا فلانی این شماره من فردا فلان جا بریم توام سرتو بندازی پایین طرف فک میکنه تو داری قیافه میگیری براش طاقچه بالا میذاری 

من از همون اول یچیزایی میگفتم که دهن همه رو میبستم خانوادش میگفتن یجوری ادمو قانع میکنه که حرفی برا ...

من شوهرم اهل دختربازی نبوده امادوست ورفیق زیادداشته وداره مجردی تفریحش موتوربوده درحالیکه دوستاشه بقول خـودم همه فنه بودن حتی زوری شوهرمومیخواستن بادختررفیق کنن اماشوهرم زیربارنمیرفته الانشم واقعاعالیه مرداگه چشمش دنبال ناموس مردم نباشه بهترینه

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 
دوستم انقدر مقابل هم گارد نگیرین فقط ی شوخی بود 

درسته ولی از شوخیش ناراحت شدم 

شوخی به جایی نبود 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود