2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما میگی اما همیشه عوضی و لاشی ها جذابن ،جوری دلبری میکنن که انگار نه انگار ،اون پسرایه خوبن که از ه ...

از همه چی عقب می مونن منظورت از چیه ؟ 

پسرای لاشی و عوضی برای دخترهای هرزه که با پسرا دوست میشن جذابن ، شما دوست داری با یه دختر هرزه که  معلوم نیست قبل شما با چند تا پسر دوست بوده ازدواج کنی ؟

یا یه دختر خوب و نجیب ؟ 

دخترهای خوب و نجیب که زن زندگین جذب پسرای عوضی و لاشی نمیشن مطمئن باش 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

😔😔😔😔خب از کی اینجوری شدی چیشد که به این روز افتادی کسی بهت چیزی گفته که اعتماد بنفست کشته شد؟&nb ...

دیگ خب نتونستم با کسی دوست شم 

نتونستم با بقیه ارتباط کنم 

از داخل منفجر شدم دیگ😔

😂😂😂😂😂😂 نه حالا تو اون سن ازدواج نکنه بهتره خودت خواستگاراشو بپرون تا بزرگتر بشه 

خودم اخه 16سالگی ازدواج کردم😂😂😂😂کلی خواستگار داشتم یادم نمیره چجوری با ذوق شیطونیامو نگاه میکردن زیر زیرکی و بعد با خودشون میخندیدن ریز ریز😂😂😂

دیگ خب نتونستم با کسی دوست شم  نتونستم با بقیه ارتباط کنم  از داخل منفجر شدم دیگ😔

میشه کم کم شروع کنی. 

فقط کافیه ینفر بهش خوش بگذره باهات بعد همون ینفر میبرتت تو جمع دوستاش و کلی دوست پیدا میکنی 

یه آب قند خوردن که جفتک انداختن نداره خوشگلم بگو میل ندارم تمومش کن این شل بازیا چیه درمیاری😂🤦🏻‍♀ ...

اصلا در حد شخصیت خودم نمی بینم که جواب توهین و  بی ادبی و بی شخصیتی رو با بی ادبی و بی شخصیتی بدم 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

خودم اخه 16سالگی ازدواج کردم😂😂😂😂کلی خواستگار داشتم یادم نمیره چجوری با ذوق شیطونیامو نگاه میکردن ...

😂😂😂😂😂😂😂 یکم بیشتر تعریف کن از حماسه آفرینیای شب خواستگاریت 

از همه چی عقب می مونن منظورت از چیه ؟  پسرای لاشی و عوضی برای دخترهای هرزه که با پسرا دوست میش ...

منظورم اینکه همش از زندگیشون لذت میبرن ،همیشه بخت و شانس باهاشون یاره