2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما میگی اما همیشه عوضی و لاشی ها جذابن ،جوری دلبری میکنن که انگار نه انگار ،اون پسرایه خوبن که از ه ...

از همه چی عقب می مونن منظورت از چیه ؟ 

پسرای لاشی و عوضی برای دخترهای هرزه که با پسرا دوست میشن جذابن ، شما دوست داری با یه دختر هرزه که  معلوم نیست قبل شما با چند تا پسر دوست بوده ازدواج کنی ؟

یا یه دختر خوب و نجیب ؟ 

دخترهای خوب و نجیب که زن زندگین جذب پسرای عوضی و لاشی نمیشن مطمئن باش 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

😔😔😔😔خب از کی اینجوری شدی چیشد که به این روز افتادی کسی بهت چیزی گفته که اعتماد بنفست کشته شد؟&nb ...

دیگ خب نتونستم با کسی دوست شم 

نتونستم با بقیه ارتباط کنم 

از داخل منفجر شدم دیگ😔

😂😂😂😂😂😂 نه حالا تو اون سن ازدواج نکنه بهتره خودت خواستگاراشو بپرون تا بزرگتر بشه 

خودم اخه 16سالگی ازدواج کردم😂😂😂😂کلی خواستگار داشتم یادم نمیره چجوری با ذوق شیطونیامو نگاه میکردن زیر زیرکی و بعد با خودشون میخندیدن ریز ریز😂😂😂

دیگ خب نتونستم با کسی دوست شم  نتونستم با بقیه ارتباط کنم  از داخل منفجر شدم دیگ😔

میشه کم کم شروع کنی. 

فقط کافیه ینفر بهش خوش بگذره باهات بعد همون ینفر میبرتت تو جمع دوستاش و کلی دوست پیدا میکنی 

یه آب قند خوردن که جفتک انداختن نداره خوشگلم بگو میل ندارم تمومش کن این شل بازیا چیه درمیاری😂🤦🏻‍♀ ...

اصلا در حد شخصیت خودم نمی بینم که جواب توهین و  بی ادبی و بی شخصیتی رو با بی ادبی و بی شخصیتی بدم 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

خودم اخه 16سالگی ازدواج کردم😂😂😂😂کلی خواستگار داشتم یادم نمیره چجوری با ذوق شیطونیامو نگاه میکردن ...

😂😂😂😂😂😂😂 یکم بیشتر تعریف کن از حماسه آفرینیای شب خواستگاریت 

از همه چی عقب می مونن منظورت از چیه ؟  پسرای لاشی و عوضی برای دخترهای هرزه که با پسرا دوست میش ...

منظورم اینکه همش از زندگیشون لذت میبرن ،همیشه بخت و شانس باهاشون یاره