2777
2789
😂😂😂😂😂خواهرم کوچولوعه سنش واس ازدواج خیلی پایینه اما مامانم میگه زود میخوام شوهرش بدم درکل شوخی ...

دختر باید شیطون باشه دیگه اتفاقا اینجور دخترا خودشون زود ازدواج میکنن خوبم ازدواج میکنن بعدهام خیلی خانم میشن تو زندگی

بله بله خودمم

خودت رودست کم نگیر..

چندسال دیگه باید ی خانواده رو مدیریت کنی.رک بگم اگه اینجوری ادامه بدی معلومه کسی هم بهت اعتماد نمیکنه!چون نمیتونی تکیه گاه باشی!هیچکسم ی مرد اروم و خجالتی و بی اعتمادب نفس دوس نداره..محکم باش و تغییر رو شروع کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من که دخترم  هیچ دختری دلش نمی خواد با یه پسر عوضی و لاشی  ازدواج کنه  همه د ...

شما میگی اما همیشه عوضی و لاشی ها جذابن ،جوری دلبری میکنن که انگار نه انگار ،اون پسرایه خوبن که از همچی عقب میمونن

خیلی وقته

آفرین احسنت 

توهم برو دوست دختر بگیر همه میگن ماشاالله چه پسری😐

پسر بی عرضه به پسری میگن که پول نداره 

نه اونیکه نگاهش  دنبال اون جای زنا و دخترا نیست☹

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

تنها میرم بیرون اینا😔😔😔😔 نه هیچ دوستی ندارم ک برم بیرون باهاش یا مث بقیه خوش گذرونی کنم

تاحالانشده دوستی  داشته باش؟؟ازبچگی

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 
دختر باید شیطون باشه دیگه اتفاقا اینجور دخترا خودشون زود ازدواج میکنن خوبم ازدواج میکنن بعدهام خیلی ...

لنگه خودمه اصلا از زبون کم نمیاره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️انقد پروعه که نگو میرم خونه مامانم اینا میگه گمشو خونتون تو الان باید سره خونه زندگیت باشی اینجا چی میکنی برو سره خونت دیگه عزیره من😂😂😂😂

اگه خواهره منه که تا 16سالگی ازدواج میکنه😂

تنها میرم بیرون اینا😔😔😔😔 نه هیچ دوستی ندارم ک برم بیرون باهاش یا مث بقیه خوش گذرونی کنم

کلی دارم بهت میگم به خودت برس از نظر ظاهر خود به خود اعتماد به نفس پیدا میکنی بیرون برو هر روز برو پارک قدم بزن روی نیمکت بشین بعدها ادمایی که هر روز میبینی میان پیاده روی بهشون سلام کن فرداش احوال پرسی پس فرداش وقتی میشینن استراحت میکنن برو کنارشون بشین 

لابد ي شخصيتي داره ك دوست نميشن باهاش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

آب قند دادن به کسی که فضول بودن نیست عیزم نگران حالت شدم خو نخور بده بدمش به اسی بیشتر از تو لازم ...

شما حواست به خودت باشه 

لازم نیست نگران من باشی 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

همه ک قرار نیس شوخ طبع باشن!! اون پسرای بقول خودت لاشی ک میگی فقط ب درد همون دوستی میخورن ن ب درد ز ...

راست میگه

همه دخترا میدونن دور پسرای خوشگل و شر و شیطون گره دختره واس همین دخترای سنگین و خوب نمیرن سمت اینجور پسرا