2777
2789
این همه پسر جذاب هست ،ک خیلی از من سر ترن ،خیلی پسرایه دیگ عوضی و لاشی هم هست ،با وجود اونا کسی دیگ ...

طرزفکرت اشتباهه کسی براقصدازدواج به پسری که باهمه گرم میگیره مخصوصادختراتوجه نمیکنه اون دختری که به اون توجه میکنه براسرگرمیه خودشم دخترخوبی نیس تونبایددنبال دختری که بیادباهات دوس بشه باشی بایددنبال کسی باشی که همچین ارتباطایی نداره

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم پس؟

منم ی زمانی البته نه تا این حد ولی خب خجالتی بودم یعنی اکثرا تو ی دوره ای اینطورین بعضیا غلبه میکنن به اون حس بعضیا نه و ادامه دار میشه،قبل از هر چیزی باید رو روابط اجتماعیت کار کنی از تو خونه حرف زدن شروع کن برا خودت بلند آواز بخون حتی اگه کسی تو خونه با تعجب نگاهت کرد قطع نکن حتی اگه صدات خوب نیست

چرا به پسرا میرسن میگن دوست دختر داشته باش  ولی به دخترا میگن نجیب و با حیا بمون ؟ چه وضعیه ؟ ...

عزیزم آروم باش آروم آروم😂😂😂😂

لیا این یه لیوان آب قندو 🥤بخور حالت بیاد سرجاش بعدا باهم صحبت میکنیم🤦🏻‍♀️😂😂😂😂

یکم بیخیالل باش اصلافک نکن بقیه درموردت چی فکرمیکنن خودت باش کارایی که دوس داری روبکن سعی کن دوست پی ...

همون دیگ نمیتونم تو جمع وارد شد ،ارتباط برقرار کنم با بقیه ،دوست پیدا کنم ،حتی بلد نیسم شوخی کنم 

همون دیگ نمیتونم تو جمع وارد شد ،ارتباط برقرار کنم با بقیه ،دوست پیدا کنم ،حتی بلد نیسم شوخی کنم&nbs ...

الان چکاره ای چجوری وقتتوپرمیکنی یعنی یه دوستم نداری

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 
این همه پسر جذاب هست ،ک خیلی از من سر ترن ،خیلی پسرایه دیگ عوضی و لاشی هم هست ،با وجود اونا کسی دیگ ...

از نظر من که دخترم 

هیچ دختری دلش نمی خواد با یه پسر عوضی و لاشی  ازدواج کنه 

همه دخترا آرزو دارن با یه پسر باحیا و سربه زیر که تا حالا دوست دختر نداشته ازدواج کنن 

به پسری میگن بی عرضه که حتی آزرده نداره نگاه خودشو کنترل کنه 

و به دخترا نگاه می کنه یا باهاشون دوست میشه و پاچه خوری شونو می کنه 

شخصیت خودتو با این دوستی ها پایین نیاریا

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

طرزفکرت اشتباهه کسی براقصدازدواج به پسری که باهمه گرم میگیره مخصوصادختراتوجه نمیکنه اون دختری که به ...

راست میگه😑🙈

تو انقد خانومی که باید منتظر باشی بیان خواستگاریت ببرنت

خدایی همچین پسری واقعن کمه🤦🏻‍♀️من از خدامه شوهرم اینجوری باشه یعنی چشمه زنه رو میخواد دراره

یبار از جلو باشگاه رد میشدیم نگاش کردم دیدم داره هیکل زنه رو نگاه میکنه گفتم اره محمد جان اون پاشه درست دیدی

ظاهرا تازه هم از باشگاه درومده حالا اگه دید زدنت تموم شد زیر پاتو نگا کن زمین نخوری😁😁😁😁

عزیزم آروم باش آروم آروم😂😂😂😂 لیا این یه لیوان آب قندو 🥤بخور حالت بیاد سرجاش بعدا باهم صحبت میک ...

مگه شما فضول منی ؟😊

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

الان چکاره ای چجوری وقتتوپرمیکنی یعنی یه دوستم نداری

تنها میرم بیرون اینا😔😔😔😔

نه هیچ دوستی ندارم ک برم بیرون باهاش یا مث بقیه خوش گذرونی کنم