2777
2789
خیلی عصبی بود مدام کتکم میزد شماره همه دوستام پاک کرده بود هیچکس نداشتم چون ازدواج ب زور من بود سرم ...

عزیزم اون نمیتونه ازت جدا شه دوستت داره بترسونش ترک میکنه بگو یا ترک کن یا جدا میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عصبی بود مدام کتکم میزد شماره همه دوستام پاک کرده بود هیچکس نداشتم چون ازدواج ب زور من بود سرم ...

الهی عزیزم چقد سختی کشیدی خدابهت ارامش بده😔اشکال نداره اگ حالت خوب نیست ونمیتونی ننویس گلم درکت میکنیم ماها .هروقت خوب شدی ادامه میدی عزیزدلم

مرا عهدیست با شادی ،  که شادی آنِ من باشد   

افسرده تر و تنها نر از قبل عاشقش بودم و زجرارو تحمل میکردم ی روز ک طبق معمول منو زد بهم فوشای خیلی بدی داد همونجا ب بابام زنگ زدم همه چی گفتم اینا مال ۶ ماه بعد ازدواجه وقتی گفتم تو کش و قوس بود زندگیم شوهر خواهرم خواهرم بعد جدایی ازدواج کزده بود و شوهرش و بابام با شوهرم یدجور درگیر شدن در حد کتک کاری هرروز پیام میداد من دوست دارمو ادم میشم و ... من حر شدم دوباره برگشتم بهش بعد ۴ ماه قهر تو اون ۴ ماه ۴۷ کیلو شده بودم میشستم پشت بوم هرروز گریه میکردم میگفتم چرا به مامانش باباش گفته بود من دختر نبودم مامانش خیلی ادم بدیه ی ادم خودخواه دورو و ...

افسرده تر و تنها نر از قبل عاشقش بودم و زجرارو تحمل میکردم ی روز ک طبق معمول منو زد بهم فوشای خیلی ب ...

دلم وایه پدر مادرت سوخت وقتی میدونستن شوهرت معتاد  ولی راصی به ازدواجت شدن بنده های خدا 😢😢😢

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
شوهر من بیماری وسواس داره شدید . قبل ازدواج هم بیمارستان روانی پرونده داشته . ۴ ساله تلاش میکنم درما ...

اول دادخواست طلاق بدیدوواینکه اگردردادگاه قاضی پرونده پزشکی همسر شما تایید کنه چون شرایط عسروحرج هست که زندگی شماروسخت کرده‌ البته طلاق زن ازمردخیلی سخت هست. چون طلاق به درخواست شما هست باید یه مقدار از مهریه ببخشید

خودت باش حتی اگه کسی طرفدارت نبود........

بعد آشتی خانوادش باهام خیلی بدرفتار میکردن خودش دلداریم میداد اخلاقاش بهتر شده بود ۱ سال بعد عقد ما مراسم گرفتیم اینجا دوبار رسم مراسمه عقد و عروسی الان ک فکر میکنم کاش همون ۶ ماه اول ک بابام وکیل گزفته بود جدا میشدم چقد زجر دادم مامان بابامو چقد التماس کزدن جداشو دختر به درک خواهرتم جدا شده ی بار و من همش پس ذهنم حتی الان اینه خواهر کوچیکم شی تو شهرستان بپیچه جفت دختراش ی بار جدا شدن برگردم ب زندگیم روز بعد مراسم پدر مادرش رفتن خونه دخترشون سر زمیز غذا گف ی ادم  داناا بهم گف زن واسه رابطه و غذاست گفتم اون بیشعور بوده عوضی بوده پاشد ی دفعه ی سیلی زد گف بابامه و شروع فوش داد ی جوری با زانوش ب کمرم از پشت لگد زد افتادم نفسم نمیومد صروع کرد گریه کردن که گه خوردم دندم شکسته بود من خیلس تودار بودم حتی به مامانم یایام نگفتم گفتم از پله خونشون افتادم حتی الان نگفتم ی روز بهم گفت من قرص میخورم کمکم کن ترک کنم

با مامانش تو یه ساختمون زندگی میکنین اگه نه سعی کن رابطه رو باهاش کم کنی

من رابطه ام را کم کردم اما شوهرم به شدت وابسته روزی سه چهار بار میره پیشش تو یه کوچه هستیم

خدایا شکرت♥️
چجوریه که قبل ازدواج متوجه نشدیدطرف اخلاق بد داره ....من میخام ازدواج کنم. بهم از تجربیاتتون بگید تو ...

عزیزم آدم متوجه میشه ولی خودشو گول میزنه که خوب میشه طوری نیست هر نشونه ای رو باید آدم توجه کنه و جدیش بگیره