2777
2789
الهی فدای دلاتون بشم😢😢😢خانما من با اینکه زیاد سنی ندارم خیلی سختی تو زندگیم تجربه کردم ولی دیگه ک ...

عزیزم 

واسه من پیش اومده که طرفم ازم سرد شده باشه

بشین همین امروز تعطیلی 

باهاش صحبت کن قوربون صدقه اش بروو ازش بخواه باهات حرف بزنه چرا ناراحت 

واسه من همیشه جواب میده مثلا میگه انروز فلان کار کردی من ازت ناراحت شدم 

حالا منم نمی دونستم کارم اشتباه فقط مجبور بودم رفتار سردش تحمل کنم

با حرف زدن خیلی مشکلات حل میشه که ادم اصلا نمی دونست این مشکل وجود داره بینشون :)

کااااش میشد😢😢😢هیچ راهی ندارم درسته خیلی روزای خوبم داریم باهاش...ولی خیلی از زندگی خستم کرده 😭😭 ...

چرا راهی نداری شوخی نمیکنم جدی میگم راهت اینه یا باهاش میمونی یا جدا میشی...بین اینا که نیست پس راه داری،،نترس ماهم تو موقعیت توایم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا راهی نداری شوخی نمیکنم جدی میگم راهت اینه یا باهاش میمونی یا جدا میشی...بین اینا که نیست پس راه ...

میدونی عزیزم من خیلی بهش وابسته ام😢😢اصلا وقتی ناراحتیم طاقت ندارم..اونم وقتی خوبه خیلی هوامو داره من روش حساسم که بیشتر پیشم باشه ..دعا کن برام عزیزم مرسی از حرفای قشنگت 😘😘😘

عزیزم  واسه من پیش اومده که طرفم ازم سرد شده باشه بشین همین امروز تعطیلی  باهاش صحبت کن ...

میدونی اخلاقش اینه که الان ک ناراحتیم اگه هرچی قربون صدقش برم خوشش میاد اما ازم فرار میکنه😢منم اینجوری خیلی عذاب میکشم بیشتر ..میدونی من خودم میدونم مقصرم هستم بهش پیله میکنم گاهی اما اونم مقصره ک اگه بتونه همیشه منو آروم وقانع کنه من غصه نخورم.اونم گاهی برعکس عمل میکنه منو کلاسرد میکنه که دیگه منم مثل خودش میشم 

همین الانم درهمین لحظه ام ..ولی چیکار کنم زندگی جاریست داره زود زود میره جلو عقب موندنو غصه خوردن فا ...

چقد قشنگ حرف میزنی منم فقط به امید اینکه میدونم روزا میگذره و خوشیا میاد زنده ام ...واقعا این مردا خیلی عجیبن بودنشون یجور نبودشون یجور عذابمون میده ..میدونی خیلی حساس شدم ..سردرد میگرنیم دارم خیلی تودلم میریزم و غصه های الکی میخورم باز خودمد جمع وجور میکنم و سرگرم ..یهو دلم میگیره

چقد قشنگ حرف میزنی منم فقط به امید اینکه میدونم روزا میگذره و خوشیا میاد زنده ام ...واقعا این مردا خ ...

میفهمم چی میگی کاملا درکت میکنم گلم،،عمیقا درکت میکنم حالتو😔

فقط میتونم بگم بی خیال باش میدونم سخته شاید اون لحطه که نا احتی میاد سراغت کلی غصه بخوری ،بعدش بیخیال ...چاره چیه دست تو نیس که زندکی اگه غصه نداشت ی جاش مشکل داشت😊 میدونی گاهی خودمون باعث این مشکلاتیم فقط با یک اشتباه هزاران اشتباه رو وارد زندگیمون میکنیم....من اون یک اشتباهم تو انتخابم بود..الان مکافات اشتباهمو میکشم بد تاوان دادم...

اسی برات دعا میکنم مشکلت حل شه،هیچ چی. حل نشدنی نیست ،،باید اتقد دعا کنی تا خدا بهت بده ...خدا میگه گاهی بنده انقد دعا میکنه دعاش بر سرنوشتش پیشی میکیره،،ئعاکن خدا تو زندگیت معجزه کنه،خدا بخواد تو ی لحطه دنیا کن فیکون میشه.😊 فقط دعا کن دعا

منم شروعکردم بخودشم گفتم تو بخوای میشه میدونم میخوای پس دعام رو مستجاب کن ،،بهش (خدا)گفتم انقد دعا میکنم انقد دعا میکنم تا دلت برام برحم بیاد دست خالی برم نگردون ،با رحمت بهم نگا کن