2777
2789
عنوان

دستان بی النگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 146 پست
والا من نگفتم اونا بدن من خوبم. من گفتم در کل دخترای شهرستان و روستا اعتقاد ب النگو اندلختن دارن از ...

دارن مىندارن دمشونم گرم طلازينته زنه حالا چه شهر چه روستا

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان شهرستان بنظرت خیلی بی کلاس و خز میاد که اینطور نوشتی؟؟؟ کل ایرانو شهرستان تشکیل داده یک شهرشم ح ...

فک کنم منظورش از شهرستان شهر کوچیک بود نه شهری غیر تهران

کاری به محتوای کامنتش ندارم و تاییدش نمیکنما

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
بله استفاده میکنع. منم طلا دارم اما طرز استفاده م فرق داره😊 اویزون خودم نمیکنم همشو 

افرین تو خوبی 

🙄🙄🙄

جمع کن بعدا ی جا بفروش ارزوش بمونه ب دلت 

منم همشو نمیندازم همش ی گوشوارس و چندتا النگو 

شهری هستی ولی فرهنگ نداری با عرض معذرت 

فقط فاز اونایی رو درک نمیکنم که  چون النگو ندارن یا نمیخرن  فکر میکنن باکلاسن 

باکلاس ذهن ادم باید باشه که متاسفانه این افراد نیستن  چون هنوز نمیفهمن هرکی به یه چیزی علاقه داره

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
طرز فکرتون دحد شخصیتتون نیست خانمی 

والا من نگفتم اونا بدن من خوبم. من گفتم در کل دخترای شهرستان و روستا اعتقاد ب النگو اندلختن دارن از مچ تا زیر گلو

توهین نکردم. شما توی پیش زمینه ذهنتون دهات و شهرستان فحش حساب میشه !

خداروشکر انقد سطحی نیستم که به النگوهای دیلینگ دیلینگ یکی دیگه حسودیم شه. 

پس لطفا برای النگو انداختن بقیه نظر نده تا کجا میندازن

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

یه دختر ک النگوهاشو دوست داشته و ب هر دلیلی الان ندارشون و داره ب جای خالیشون نگاه میکنه

این اومد تو ذهنم

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

ی دست تپل که رو مچش خط داره نه خیلی تپل رنگشم گندمی نمیدونم چرا ولی این تو ذهنم اومد

چه بانمک 😂

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
دوستان به نظرتون دستان بی النگو حس آزادی منتقل میکنه?

اره چون من از شروطم برا اينكه دانشگاه قبول بشم اين بوذ كه مامانم اجازه بده النگوهامو در بيارم

٥ تا النگو پرپهناي وحشتناك بودن روزي درشون اوردم انگار از بند ازاد شده بودم