2777
2789
عنوان

دستان بی النگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 146 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دردناکه خدایی  یه النگو داشتم  موقع فروشش برای کار ضروری دلم ریش شد یعنی

الهی بهترشو میخری ....من دارم ولی علاقه ای بشون ندارم ارتباط عاطفی منظورمه😁...ولی چون برام خرید دیگه چیزی نگفتم

ولی قراره بخاطر خونه بفروشمشون ...

ولی یه دستبند دارم دوستش دام مطمئنم اونو مجبور بشم بفروشم ناراحت میشم ...ولی خب زندگی و خونه و ارامش مهمتره

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕

دوتا چیز یک یه خانم با کلاس که بجاش از یه دستبند یا ساعت ظریف استفاده میکنه 

دو یه خانم با وضع نامطلوب مالی ک دستاش خالیه 

من یه کاربر قدیمی و خسته ام ...دعا کنید مامان شم🙏

یاد النگوهام افتادم

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
الهی بهترشو میخری ....من دارم ولی علاقه ای بشون ندارم ارتباط عاطفی منظورمه😁...ولی چون برام خرید دیگ ...

دقیقا ان شالله به سلامتی بخرید

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
دستای یک دختر شیک شهری. چون دخترای دهات و شهرستان اهل النگو انداختنن

طرز فکرتون دحد شخصیتتون نیست خانمی 

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم